To je to što me zanima!

Skandalozni Bog Manchestera: 'Ma, povucite me točno ovdje!'

ETO, TO MI MOŽETE! Zlatan je sudjelovao u nizu prepirki za vrijeme derbija na Old Traffordu, a dvojici rivala gestikulacijom je poslao jasnu poruku - tu me povucite, gospodo...
Vidi originalni članak

Ah, taj Zlatan Ibrahimović... Gdje god dođe, podiže prašinu. Kako kažu u narodu - za dobrim konjem, prašina se diže. Ibra, osim što je nogometni velemajstor, jednako toliko umije skrenuti punu pozornost na sebe.

Tijekom jučerašnje utakmice Liga kupa na Old Traffordu između Uniteda i Cityja koja je pripala 'crvenim vragovima' golom Mate, Zlatan je upisao svoju prvu asistenciju u dresu novog mu kluba. I ne samo to, stigao se obračunati s gostujućim igračima - na meti su bili Argentinci Willy Caballero i Nicolas Otamendi.

U jednom je duelu vodio žučnu raspravu u koju se upleo i sudac Mike Dean, a nakon što je samoprozvani Bog Manchestera udaljen i javno opomenut, odlučio je poslati jasnu poruku rivalu što da mu rade.

VIDEO

Idi na 24sata

Komentari 8

  • --- DAVOR --- 27.10.2016.

    Novinaru ovog članka treba dat crveni karton i mjeseca dana zabrane pisanja pošto text potiće na bludnje radnje natezanja spolovila jedni drugima a moguće i sisanja istog!! Molim da se apel shvati ozbiljno!! Hvala!

  • CFC1 27.10.2016.

    Da je kojim slučajem ovo napravio Costa, bio bi 5utakmica suspendiran, dok ovaj radi šta hoce. FA savez je smijurija, čim ne vrijede ista pravila za sve

  • nijetebriga 27.10.2016.

    Ibrahimovic je teska prostacina---ovo je njegova primitivna gesta kojom se balkanci busaju, a ono socke u gacama...

Komentiraj...
Vidi sve komentare