To je to što me zanima!

Skandalozni pozdrav: Žao nam je, nije to tako trebalo ispasti

Laudato TV, televizija koja promiče kršćanske vrijednosti i emitira vjerski program, proslavila je hrvatsku pobjedu protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu stihovima koji aludiraju na ustašku budnicu
Vidi originalni članak

Ante zove, Luka viče, mi smo spremni izborniče!

To je stajalo na Facebook stranici Laudato TV-a, televizije koja promiče kršćanske vrijednosti. U međuvremenu je objava koja aludira na stihove ustaške budnice 'Evo zore, evo dana',  u kojoj su se našli Ante Rebić, Luka Modrić i Zlatko Dalić - uklonjena.

Jure i Boban iz ustaške budnice su Jure Francetić i Rafael Boban, poglavnik kojem se obraćaju je Ante Pavelić, saveznik Adolfa Hitlera u mračnoj epizodi hrvatske povijesti, epizodi koju je krajnje neprimjereno povezivati s Dalićem, Modrićem i hrvatskom reprezentacijom. Da stvar bude gora, gore je negdje pisalo i: 'Za Dansku spremni'.

Kontaktirali smo Laudato TV i pitali što se dogodilo, zašto obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima objavljuje ovakve stvari. 

- Žao nam je, ali to uopće nije trebalo tako ispasti. U trenucima radosti zbog još jednog uspjeha hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, spomenutu smo objavu, koja je već kružila na nekim Facebook statusima, preuzeli na svoj Facebook, imajući u mislima jedino čestitku našoj reprezentaciji. Nakon pola sata sami smo objavu uklonili, postavši svjesni njene moguće negativne interpretacije i aluzije - rekla nam je direktorica Laudato TV-a Ksenija Abramović i dodala:

- Vrijednosti čovjekoljublja i domoljublja koje zastupamo potvrđene su mnogim našim djelima. Svjesni smo odgovornosti medija za javnu riječ i poruke i u tom smislu ograđujemo se od negativnih i loših aluzija koje impliciraju napisane riječi u toj objavi na Facebooku - dodala je direktorica Laudato TV-a.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!


 

Idi na 24sata

Komentari 430

  • Soliterba 04.07.2018.

    ajmo malo opet o ustasama i partizanima nismo dugo... drago mi je da su pale maske i na laudato kanalima.. sramota.. pogledajte sta ste napravili umjesto ujedinjenih Hrvata napravili ste opet 50/50 pluseva i minusa.. sramota.. bez obzira na namjeru.. trebalo bi ih kaznit ne zbog velicanja ndh ustastva nego zbog poticanja podjela.. sto se nazalost opet dogodilo.. a ako cete stav velikog hrvata domoljuba koji voli ovu zemlju.. ne hvala meni ne trabaju ustaske budnice da bih navijao i izrazavao nacionalni naboj prema svojoj zemlje i da naravno nisam komunjara ni ljevcicar.. sram bilo sve koji rade podjele... NAPRIJED HRVATSKA BEZ USTASA I PARTIZANA

  • Mirabel 02.07.2018.

    a ti hodaš samo na desnu nogu ,a da 8140 traži drugu nogu.ops izvinite pravi inv

  • purgerica prva 02.07.2018.

    Zanimljivo, kaj je sporno u svemu? Zar samo sfrljeta ima pravo na satiru, šalu, za.ebanciju? O čem vi? Tko ovo prati? FARE? Stevanović iz Rijeke? Što sve mi ne financiramo iz našeg proračuna. Tako je prijavio i čovjeka u Rusiji na stadionu sa slikom otisnutom na majici, a na slici veliki Tin Ujević! Eto, to je njegovo znanje, opća kultura.

Komentiraj...
Vidi sve komentare