Obavijesti

Sport

Komentari 430

Skandalozni pozdrav: Žao nam je, nije to tako trebalo ispasti

Skandalozni pozdrav: Žao nam je, nije to tako trebalo ispasti
2

Laudato TV, televizija koja promiče kršćanske vrijednosti i emitira vjerski program, proslavila je hrvatsku pobjedu protiv Islanda na Svjetskom prvenstvu stihovima koji aludiraju na ustašku budnicu

VIDEO

Ante zove, Luka viče, mi smo spremni izborniče!

To je stajalo na Facebook stranici Laudato TV-a, televizije koja promiče kršćanske vrijednosti. U međuvremenu je objava koja aludira na stihove ustaške budnice 'Evo zore, evo dana',  u kojoj su se našli Ante Rebić, Luka Modrić i Zlatko Dalić - uklonjena.

Jure i Boban iz ustaške budnice su Jure Francetić i Rafael Boban, poglavnik kojem se obraćaju je Ante Pavelić, saveznik Adolfa Hitlera u mračnoj epizodi hrvatske povijesti, epizodi koju je krajnje neprimjereno povezivati s Dalićem, Modrićem i hrvatskom reprezentacijom. Da stvar bude gora, gore je negdje pisalo i: 'Za Dansku spremni'.

Kontaktirali smo Laudato TV i pitali što se dogodilo, zašto obiteljska televizija s kršćanskim vrijednostima objavljuje ovakve stvari. 

- Žao nam je, ali to uopće nije trebalo tako ispasti. U trenucima radosti zbog još jednog uspjeha hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu, spomenutu smo objavu, koja je već kružila na nekim Facebook statusima, preuzeli na svoj Facebook, imajući u mislima jedino čestitku našoj reprezentaciji. Nakon pola sata sami smo objavu uklonili, postavši svjesni njene moguće negativne interpretacije i aluzije - rekla nam je direktorica Laudato TV-a Ksenija Abramović i dodala:

- Vrijednosti čovjekoljublja i domoljublja koje zastupamo potvrđene su mnogim našim djelima. Svjesni smo odgovornosti medija za javnu riječ i poruke i u tom smislu ograđujemo se od negativnih i loših aluzija koje impliciraju napisane riječi u toj objavi na Facebooku - dodala je direktorica Laudato TV-a.

POGLEDAJ NAVIJAČKI HIT: MOJA CROATIA

Sada napokon i ti možeš nositi majice iz najslušanijeg navijačkog spota "Moja Croatia". Od danas ih možeš kupiti na stranici ŽUTI KLIK.

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 430

VIDEO

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!
NAKON VIDEA 'SLAVA UKRAJINI'

Dzjuba: Htio sam istrčati iz autobusa i udariti Vidu šakom!

Hrvati su me oduševili igrom. Svi su mislili da će ih Englezi pobijediti, ali oni su ih bez problema prošli. No zbog poteza Vide i Vukojevića bili smo jako ljuti, otkrio je Artem Dzjuba

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...
GURNUO JE I - SEBE

Kylian zna: Luka Modrić među favoritima je za Zlatnu loptu...

Došao sam u Rusiju po svjetski naslov i odlazim s njim! Programirao sam sebe da ga osvojim! I nije to arogancija već samopouzdanje, kaže Mbappé, najbolji mladi igrač Mundijala u Rusiji
Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta
'KAD SAM JA REKAO TKO DA IGRA?!'

Hrvati presudili: Messi i ekipa vrijeđali Sampaolija 15 minuta

U knjizi novinara Ariela Senosiaina opisana je brutalna svađa izbornika Jorgea Sampaolija i argentinskih igrača, koje je predvodio Leo Messi, nakon poraza od Hrvatske