To je to što me zanima!

Skauti Barce zapazili 'klinca' (7) na obiteljskom odmoru

Kai Fifield je s obitelji otputovao u Barcelonu na odmor. Otac ga je odveo na Nou Camp, turistički, a tamo je zaigrao s 'lokalnim dječacima' i oduševio trenera Barce
Vidi originalni članak

Mali Kai Fifield (7) iz Velike Britanije s obitelji je otputovao u Barcelonu na odmor. Voli igrati nogomet koji i trenira u Northants Junior Foxes pa ga je otac naravno odlučio odvesti na Nou Camp. 'Klinac' je bio oduševljen, ali je i sam oduševio skaute Barcelone. 

Naime, lokalna djeca su nad Nou Campu igrala nogomet, a pridružio im se Kai. 

- Kai nije mogao odoljeti da ne zaigra. Bili su to dečki stariji tri godine od njega. Mislili smo da su lokalna djeca, ali nakon sat vremena su se svi presvukli u iste dresove. Pozvao ih je trener. Onda je došao i do nas - rekao je otac Delaney Fifield.

U malenom Englezu trener je primijetio potencijal pa je pitao oca da sutradan dođu na probu. 

- Bio je fantastičan i uopće nije bio nervozan. Spakirao bih stvari sutra da nas pozovu da dođemo. Ovakve prilike događaju se jednom u životu i ne propuštaju se - priča Delaney. 

Barcelonini treneri pogledali su ga uživo i zaključili da je jako, jako dobar. Na probi je igrao u konkurenciji dječaka do osam godina. 

Za par tjedana će katalonski treneri definitivno odlučiti hoće li ga pozvati u klub, odnosno je li bolji od stotine i stotine djece koju testiraju. Ako dobije poziv, možda će uskoro upoznati i idola, Argentinca Messija.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • mido91gunit50 06.07.2011.

    tako je to kad tata ima pare mogo je on imati ne znam kolki talent ako ne moze platiti treniranje aj sto ne moze treniranje neki ne mogu loptu kupiti svojoj djeci (brazilac ronaldo) sjecam da je bila prica da je od kuffura mama prodala tv da mu kupi kopacke a ovaj scog vodi u barcelonu

  • scarycrazygamer 06.07.2011.

    "mali" Messi :D

  • Trollaš_me 05.07.2011.

    kakve veze ovaj clanak ima s realom ajde recite...samo provocirate nis drugo neznate, e pa super ste navijaci...svaka cast klincu i želio bih da ga pozovu

Komentiraj...
Vidi sve komentare