To je to što me zanima!

Skijašica spasila život dječaku: 'Držala sam ga 15 minuta...'

Bacila sam skijaške štapove i ustima skinula rukavice. Kada sam ih skinula, on je plakao i povikao: "Molim te, drži me s obje ruke, ispričala je turska skijašica Sila Kara koja je postala prava junakinja...
Vidi originalni članak

Mlada turska skijašica Sila Kara (19) odrađivala je na slovenskom skijalištu Krvavec svoje svakodnevne obveze, trening i pripreme za novu utrku, a onda ju je dočekao šok.

Vozila se na žičari, a pored nje sjedio je dječak koji je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i skoro ispao. Sila ga je u posljednji trenutak uhvatila za ruku i tako držala 15 minuta dok nije stigla skijaška patrola. 

- Bacila sam skijaške štapove i ustima skinula rukavice. Kada sam ih skinula, on je plakao i povikao: "Molim te, drži me s obje ruke". Držala sam ga s obje ruke 15 minuta - rekla je ova turska junakinja.

Dječak je bio u jako teškoj situaciji i pitanje je što bi bilo da nije bilo Sile koja je na vrijeme reagirala i uhvatila ga za ruke. Jednostavno rečeno, spasila mu je život. Dobila je njegovu zahvalu, ali i odlikovanje od strane policije.

-  Šef slovenske policije i policajci uručili su mi priznanje na aerodromu. Mora moralna dužnost bila je spasiti njegov život i sretna sam zbog njega - zaključila je ona.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 19.02.2020.

    Sila Kara 😂

  • cinquina 18.02.2020.

    Svaka čast...mada mi članak nije baš jasan

Komentiraj...
Vidi sve komentare