Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
2 komentara

Skijašica spasila život dječaku: 'Držala sam ga 15 minuta...'

Bacila sam skijaške štapove i ustima skinula rukavice. Kada sam ih skinula, on je plakao i povikao: "Molim te, drži me s obje ruke, ispričala je turska skijašica Sila Kara koja je postala prava junakinja...

Foto: Instagram
2 komentara

Mlada turska skijašica Sila Kara (19) odrađivala je na slovenskom skijalištu Krvavec svoje svakodnevne obveze, trening i pripreme za novu utrku, a onda ju je dočekao šok.

Vozila se na žičari, a pored nje sjedio je dječak koji je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i skoro ispao. Sila ga je u posljednji trenutak uhvatila za ruku i tako držala 15 minuta dok nije stigla skijaška patrola. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

miss winter❤️

Objavu dijeli SILA KARA❄️ (@sila_kara25)

- Bacila sam skijaške štapove i ustima skinula rukavice. Kada sam ih skinula, on je plakao i povikao: "Molim te, drži me s obje ruke". Držala sam ga s obje ruke 15 minuta - rekla je ova turska junakinja.

Dječak je bio u jako teškoj situaciji i pitanje je što bi bilo da nije bilo Sile koja je na vrijeme reagirala i uhvatila ga za ruke. Jednostavno rečeno, spasila mu je život. Dobila je njegovu zahvalu, ali i odlikovanje od strane policije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

sonbahar 🍂

Objavu dijeli SILA KARA❄️ (@sila_kara25)

-  Šef slovenske policije i policajci uručili su mi priznanje na aerodromu. Mora moralna dužnost bila je spasiti njegov život i sretna sam zbog njega - zaključila je ona.

Naši partneri pišu
Message