To je to što me zanima!

Skinuo Boltov rekord na 100 m: Pobješnjeli igrači napali suca, a on pobjegao u svoj automobil

U seoskom nogometu suci nemaju baš nikakvo pravo na grešku. Ma i kad ne pogriješi, ako se to ne sviđa igračima, često moraju bježati od razuzdane mase ljudi. Uvjerite se sami...
Vidi originalni članak

U nižim ligama, kako hrvatskim pa tako i ostalim, nerijetko možemo vidjeti napade na suce koji su često 'glavni krivci' za sve što ne ide na ruku nekoj momčadi, a takve smo scene vidjeli i u bugarskoj četvrtoj ligi.

VIDEO: POLICIJA GA ODVELA Sudac na Korčuli prekinuo meč! 'Udarali su me i potrgali karton'

Utakmica je prekinuta nakon što je sudac pokazao jednom od igrača žuti karton što je potpuno izrevoltiralo njega i njegove suigrače. 

'Požutjeli' igrač odgurnuo je suca, a podržao ga je i debeljuškasti kapetan koji je sucu pokušao oduzeti karton iz ruke. Kada je uvidio da ima podršku u vidu svojeg suigrača, opomenuti igrač je napao jadnog suca te ga je dvaput 'ćušnuo' po glavi nakon čega je ovaj bio prisiljen prekinuti utakmicu.

No, to nije bio kraj. Jedan od članova iste momčadi gađao ga je loptom, a ovaj je morao pobjeći s terena jer ni zaštitarska služba nije uspjela zadržati ljutite igrače i ostale članove momčadi. 

VIDEO: NASTAVIT ĆE SE U SRIJEDU Prekinuta utakmica u Parizu! Bašakšehir napustio travnjak, optužili su suca za rasizam!

Jesu li ga i dalje 'hvatali' ostaje nepoznanica...

Snimku cijele situacije možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • josip maslać 17.03.2021.

    Skroz pogrešan naslov!Naslov bi trebao glasiti: Popravio svjetski rekord koji je Mamić postavio u Temišvaru...........!!!

  • shvenji 17.03.2021.

    pa koliko godina imaju ovi?

  • herc_reff 17.03.2021.

    Prvo, sudac jako preplaseno izgleda, a drugo pa gdje su mu kolege ??

Komentiraj...
Vidi sve komentare