Sport

Komentari 9

Skinuo Boltov rekord na 100 m: Pobješnjeli igrači napali suca, a on pobjegao u svoj automobil

Skinuo Boltov rekord na 100 m: Pobješnjeli igrači napali suca, a on pobjegao u svoj automobil

U seoskom nogometu suci nemaju baš nikakvo pravo na grešku. Ma i kad ne pogriješi, ako se to ne sviđa igračima, često moraju bježati od razuzdane mase ljudi. Uvjerite se sami...

U nižim ligama, kako hrvatskim pa tako i ostalim, nerijetko možemo vidjeti napade na suce koji su često 'glavni krivci' za sve što ne ide na ruku nekoj momčadi, a takve smo scene vidjeli i u bugarskoj četvrtoj ligi.

Utakmica je prekinuta nakon što je sudac pokazao jednom od igrača žuti karton što je potpuno izrevoltiralo njega i njegove suigrače. 

'Požutjeli' igrač odgurnuo je suca, a podržao ga je i debeljuškasti kapetan koji je sucu pokušao oduzeti karton iz ruke. Kada je uvidio da ima podršku u vidu svojeg suigrača, opomenuti igrač je napao jadnog suca te ga je dvaput 'ćušnuo' po glavi nakon čega je ovaj bio prisiljen prekinuti utakmicu.

No, to nije bio kraj. Jedan od članova iste momčadi gađao ga je loptom, a ovaj je morao pobjeći s terena jer ni zaštitarska služba nije uspjela zadržati ljutite igrače i ostale članove momčadi. 

Jesu li ga i dalje 'hvatali' ostaje nepoznanica...

Snimku cijele situacije možete pogledati OVDJE.

Najčitaniji članci