To je to što me zanima!

Škola u Kini uzela je djeci lopte s potpisom Shaqa...

Shaq je tijekom proputovanja Kinom posjetio školu u provinciji Sečuan gdje je djeci poklonio četiri košarkaške lopte sa svojim potpisom
Vidi originalni članak

Velika košarkaška zvijezda NBA lige, Shaquille O'Neal (37), ovog je tjedna posjetio Kinu, a prilikom svog proputovanja otišao je i u provinciju Sečuan, koju je prošle godine u svibnju zadesio razoran potres katastrofalnih posljedica.
China Daily piše da je O'Neal posjetio i jednu školu u Mianyangu, te da je ondje potpisao četiri košarkaške lopte i podijelio ih četvorici učenika spomenute škole. Međutim, kineski dnevnik dodaje da su iste lopte kasnije djeci oduzete od strane školskih dužnosnika, radi čega su intervenirale i obitelji učenika, te je cijela stvar završila u medijima.
- Nisam mogao zamisliti da se tako nešto dogodi. Mogu zamisliti kako su razočarani bili – citira O'Nealovu izjavu China Daily.
Kako bi im ponovo vratio osmijehe na lice, novi centar Cleveland Cavaliersa je po povratu u SAD ponovno potpisao četiri lopte i poslao ih učenicima.
- Htio sam im poručiti da su mi simpatični i da ne želim da plaču zbog svega – dodao je vlasnik četiriju NBA prstena.
U jednom internetskom istraživanju novinarske agencije Xinhua, čak 90% od ukupno 3200 ljudi izjasnilo se da “škola nije imala pravo oduzeti darove učenicima”. Komentari anketiranih uglavnom su bili da su školski službenici oduzeli lopte sa Shaqovim potpisom kako bi ih mogli darivati vlasitoj djeci, što su ovi negirali rekavši da će one biti izložene u školi.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare