To je to što me zanima!

Skoro kao nova: UFC borkinja oporavila se od deformacije lica

Poslijeratne rane još zacijeljuju, a moj fizioterapeut kaže da ja zacijeljujem poput psa. Možda ne zvuči dobro, ali svakako ima dobro značenje, napisala je na Instagramu Joanna Jedrzejczyk
Vidi originalni članak

Bila je to najbolja ženska MMA borba u povijesti, barem su je tako prozivali navijači i stručnjaci. Kineskinje Weila Zhang (30) i i Poljakinje Joanne Jędrzejczyk (32) na UFC-u 248 početkom ožujka napravile spektakl kakav se rijetko viđa.

Zhang je u pet rundi borbe potpuno deformirala lice svoje protivnice kojoj je naposljetku izrastao nevjerojatan hematom na licu, a njene fotografije obilazile su svijet. Ipak, već nakon nekoliko dana Poljakinja je pokazala da se brzo oporavlja, a sad već hematomu nema ni traga što je vidljivo na fotografiji koju je objavila na Instagramu:

-  Poslijeratne rane još zacijeljuju, a moj fizioterapeut kaže da ja zacijeljujem poput psa. Možda ne zvuči dobro, ali svakako ima dobro značenje...

Jedrzejczyk je prilično pozitivna kroz cijeli proces oporavka, a rekla je i kako se smijala fotografijama na svoj račun koje su kružile internetom i društvenim mrežama.

Bivša prvakinja u slamka kategoriji protiv Zhang je izgubila četvrti put u karijeri, a to joj je ujedno i četvrti put u posljednjih šest mečeva, kao i četvrti zaredom u meču za titulu. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • ivana kiss 08.05.2021.

    isuseee..neee

  • Blue Star 29.03.2020.

    Pravo je čudo kako su joj novo kupljene grudi ostale čitave, pa nek neko kaže da umjetne smjese nisu otporne na udarce ?

  • kresimir6 29.03.2020.

    Ti neš starost dočekat. A radi čega. Batinanja. To sport nije,taj ne promovira zdravlje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare