To je to što me zanima!

Skrivio penal, dopuzao do igrača pa ga je poljubio...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Philippe Coutinho sjurio se u 16 metara. Srušio ga je igrač Vasca da Game, Williams. Bilo mu je žao mladog igrača pa je oprost tražio poljupcem
Vidi originalni članak

Igrač pada u šesnaestercu, sudac svira penal, igrači se bune, a nogometaš koji je skrivio penal na rukama i koljenima dolazi do igrača na podu te ga ljubi, to je scena iz brazilskog derbija između Flamenga i Vasco da Game. Domaći Flamengo pobijedio je sa 1-0 ponajviše zahvaljujući svom golmanu Bruni koji je obranio dva penala. Oba puta s bijele točke nije pogodio napadač veteran Dodo, koji se ove zime vratio na travnjake nakon dvogodišnje suspenzije zbog pozitivnog dopinškog testa. Posebno je zanimljiva bila ta situacija koja je prethodila prvoj obrani penala. Mladi nogometaš Vasca da Game, Philippe Coutinho (17) ušao je u 16 metara, a na njega je startao Williams. Coutinho je pao na travu i savijao se od bolova. Williams je došao do njega na rukama i koljenima te ga poljubio.
- Učinio sam to kako bih se ispričao tom talentiranom dečku. Nije mi bila namjera ozlijediti ga - objasnio je Williams.
Inače, mladi Coutinho od sljedeće sezone igrat će u talijanskom Interu.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • bosnia_80 15.03.2010.

    v3c ...hahahahahha....ne znam zbog čega bi to ja mogao biti ljubomoran:) ..stvarno ...Ja jednostavno pročitam članak kao i ostali na ovoj stranici.. i onda dam svoj komentar, ...a sad što neko krivo tumači ono što sam ja napisao...ili što sve gleda kroz prizmu zavisti, ljubomore itd...to je njegov problem, nije moj!

  • v3c 15.03.2010.

    bosnia_80 ljubomora će te ubit prijatelju moj :)))

  • Puno Dajem Vladi 15.03.2010.

    *** Izbrisano zbog privatnih poruka *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare