To je to što me zanima!

Skromna večer Zupca u porazu Clippersa. Celticsi poveli 2-0

Hrvatski reprezentativac nije uspio ponoviti sjajan učinak iz prve utakmice doigravanja protiv Sunsa, kada je imao double-double. Clippersi Ivice Zupca tako su izgubili u drugoj utakmici rezultatom 123-109
Vidi originalni članak

Košarkaši Phoenix Sunsa pobijedili su Los Angeles Clipperse 123-109 i tako izjednačili seriju prve runde NBA doigravanja na 1-1. Hrvatski košarkaš Ivica Zubac (26) nije imao najbolju večer, završio je utakmicu s osam koševa i šest skokova uz šut 2-7.

Zubac je proveo skoro 30 minuta na parketu, a imao je i tri izgubljene lopte. Podsjetimo, Hrvat je bio jedan od najboljih pojedinaca Clippersa u pobjedi na prvoj utakmici. Imao je double-double od 12 koševa i 15 skokova, a Clippersima će trebati njegova dominacija u reketu kako bi izvukli pobjedu u prvoj rundi bez osmerostrukog All-Stara Paula Georgea, koji će propustiti seriju zbog ozljede.

ODLIČNA PREDSTAVA Clippersi su u gostima iznenadili Sunse uz Zupčev double-double

Kawhi Leonard bio je, po standardu, najbolji igrač Clippersa s 31 košem, osam skokova i sedam asistencija. Russell Westbrook odigrao je vrlo dobro s 28 koševa, pet skokova i pet asistencija. 

U SVOM STILU VIDEO Zločesti dečko NBA lige ponovno je u akciji. Pogledajte kako je nagazio Sabonisa

U redovima Sunsa najbolji je bio Devin Booker s 38 koševa (šut 14-22). Kevin Durant efikasno je zabio 25 koševa (šut 10-19), a dobru je večer imao i Chris Paul sa 16 koševa, četiri skoka i osam asistencija.

Serija će se nastaviti u Los Angelesu, gdje će Clippersi udomaćiti Sunse u trećoj i četvrtoj utakmici.

Nema iznenađenja na istoku

Cleveland Cavaliersi izgubili su prvu utakmicu serije protiv New York Knicksa na domaćem terenu, ali večeras su spriječili veliko vodstvo gostujuće ekipe s uvjerljivom pobjedom od 107-90. 

NBA DOIGRAVANJE Ludnica u Sacramentu! Curry i društvo odlaze s dva poraza

Darius Garland briljirao je s 32 koša i sedam asistencija, dok su Julius Randle s 22 koša i Jalen Brunson s 20 predvodili Knickse.

Boston Celticsi opravdali su ulogu favorita i na domaćem terenu poveli 2-0 protiv Atlanta Hawksa nakon pobjede od 119-106. Celticse je predvodio Jayson Tatum s 29 koševa, 10 skokova i šest asistencija, dok je Dejounte Murray bio najbolji u poraženoj strani s 29 koševa.

Warriorsi ostali bez Greena

Aktualni NBA prvaci, košarkaši Golden State Warriorsa nalaze se u još nezavidnijoj poziciji nakon što je njihov starter na poziciji krilnog centra Draymond Green suspendiran na jednu utakmicu zbog isključenja koje je "zaradio" u završnici drugog susreta provg kruga doigravanja protiv Sacramento Kingsa.

Kod rezultata 93-89 za Kingse sedam minuta prije kraja utakmice jedan od najboljih igrača domaćih Domantas Sabonis je pao u gužvi pod košem Warriorsa i potom rukama uhvatio nogu Greena koji je pokušao potrčati u protunapad. Kada je osjetio suparničke ruke oko svog gležnja Green je reagirao neprimjereno i stopalom nagazio Sabonisa u prsa. (Hina)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare