To je to što me zanima!

Skupa i u klubu? Mladen Petrić dolazi Ivici Oliću?

Prema pisanju visokotiražnog Bilda, Petrić će uskoro napustiti Dortmund i preseliti u Hamburg. U zamjenu za njega ide Egipćanin Zidan
Vidi originalni članak

Senzacionalan transfer!, donosi u naslovu njemački dnevnik Bild. U tekstu tvrde kako je postignut dogovor na relaciji Dortmund - Hamburg, te kako je hrvatski reprezentativac uključen u posao. Hamburžani se navodno žele riješiti egipatskog napadača Mohameda Zidana i prepustit će ga Borussiji. U zamjenu će u Hamburg doći Hrvat Mladen Petrić.
"Trener HSV-a Martin Jol u četvrtak je gotovo naredio upravi da dovedu jednog napadača i to - što je prije moguće", piše Bild.
Egipćanin Zidan od početka nije u njegovim planovima i želio je drugo rješenje u napadu, u kojem su sada od ozbiljnih opcija samo Olić i odlični Peruanac Paolo Guerrero. To mu nije dovoljno, iako je na pripremama nekoliko puta isprobavao i opciju sa samo jednim napadačem u postavi.
Jednako kao što će biti konkurencija Oliću i Guerreru, Petrić bi, ukoliko doista dođe, mogao biti i prvi kandidat za preuzimanje uloge u kojo je donedavno 'igrao' Rafael van der Vaart. Mladen je već dokazao da se dobro snalazi i na poziciji ofenzivnog veznog igrača, te svakako dolazi u obzir za tu poziciju.
No u cijeloj priči ne treba zaboraviti ni na reputaciju koju Bild uživa u Njemačkoj. Najzivaju ih 'žutim novinama', pa cijelu ovu priču treba uzeti s laganom zadrškom. Iako je činjenica da je novi trener Borussije Jürgen Klopp 'obožavatelj' Mohameda Zidana, kojeg je trenirao i tijekom svog mandata u Mainzu...

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gocxxx 16.08.2008.

    I dalje to radite, prenosite informaciju drugih novina ili medija i na kraju sami sebe pokopate izjavom da to treba uzeti sa zadrškom jer ipak Blic ima reputaciju žutih novina, pa čemu onda prijevodi njihovih tekstova u 24 sata, aha , da, zaboravio sam, vi ste još žuči, a dobro zato vas valjda i čitamo, što smo svi u duši pomalo vojaeri pa nas zanima šta nam simonica radi, a gdje nam je simonica - nema je danas?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare