To je to što me zanima!

Skužile su naš napad, prvi dio je odlučio sve. Ponosne smo i mislim da možemo do bronce!

Jesmo li imale pritisak zbog prvog polufinala? Pa to psihološki nije utjecalo na nas, ušle smo u današnju utakmicu kao i u prvu protiv Mađarske, rekla je Tea Pijević...
Vidi originalni članak

Očekivale smo jako tešku utakmicu, imale smo puno problema u napadu u prvom dijelu, to je odlučilo utakmicu. Nismo mogle probiti njihovu obranu, zabile su dosta lakih golova, rekla je Tea Pijević koja nije uspjela zaustaviti sjajne Francuskinje. Skupila je sedam obrana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hrvatska je izgubila od Francuske 30-19 u polufinalu Eura, ali naše reprezentativke nisu razočarane. I ne smiju biti. Naravno, tu je mali osjećaj gorčine zbog tih pogrešaka na početku koje su Francuskinje iskoristile i praktički riješile susret već u prvom poluvremenu, ali Hrvatice su dale sve od sebe.

Nakon zadnjih mjesta na dva posljednja Eura, polufinale je pravo čudo. Nadali smo se čudu i protiv Francuske, ali aktualne europske prvakinje su ipak klasa više.

- U drugom dijelu smo se vratile u život, gubile smo jedan razlike što se tiče drugog poluvremena, ali utakmica se igra 60 minuta. Čestitke Francuskoj na zasluženoj pobjedi. Jesmo li imale pritisak zbog prvog polufinala? Pa to psihološki nije utjecalo na nas, ušle smo u današnju utakmicu kao i u prvu protiv Mađarske. Imale smo dosta izgubljenih lopti, dosta tehničkih, presudilo je prvo poluvrijeme, njihova čvrsta obrana i dosta laganih golova - kazala je Pijević.

Još ništa nije gotovo. Za Hrvatice sada slijede dva dana odmora, a onda borba za ogroman uspjeh. U nedjelju od 15 i 30 igramo za broncu, a tko će to biti, saznat ćemo večeras nakon susreta Norveške i Danske. 

Naša sjajna golmanica vjeruje kako je bronca itekako dostižna.

- Možemo do bronce, idemo u hotel, pogledat ćemo tko nas čeka za treće mjesto. Dat ćemo sve od sebe, to će nam biti zadnja utakmica na prvenstvu, uživat ćemo u toj utakmici. Iskreno, ne znam koga priželjkujemo, ne razmišljamo o tome. Moramo skupiti glave i razgovarati. Očito su nas proučavale pa skužile naš napad. Ponosne smo, odigrale smo sjajno prvenstvo, ova utakmica neće ništa uništiti - zaključila je Tea Pijević.

- Mislim da je ovo bila najbolja utakmica Francuske, bile su jako agresivne i nama je bilo jako teško. Mislim da smo promašile puno zicera i imale smo dosta tehničkih pogrešaka. Te cure igraju u većim klubovima i ligama, dale smo sve od sebe, ali nije išlo. Dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto - rekla je Dejana Milosavljević.

Zbog njih smo strastveno pratili rukomet u prosincu, zbog njih je započela rukometna groznica. Toliko su nas razveselile pobjedama nad Mađarskom, Nizozemskom, Srbijom, Rumunjskom i Njemačkom, no Francuska je ipak klasa iznad nas.

Fali nam iskustvo u ovakvim utakmicama, a to je segment koji je i utjecao na konačni rezultat. Nema tuge, slijede dva dana odmora, a onda borba za medalju!

Idi na 24sata

Komentari 40

  • zivikako znas 19.12.2020.

    glavu gore cure ,i poraz je dio igre...samo naprijed

  • _MAX_ 19.12.2020.

    Brutalno dobre, za mene prvakinje.

  • KLM0810 19.12.2020.

    Majko mila razbise vas ko uragana da je prosao

Komentiraj...
Vidi sve komentare