Obavijesti

Sport

Komentari 40

Skužile su naš napad, prvi dio je odlučio sve. Ponosne smo i mislim da možemo do bronce!

Skužile su naš napad, prvi dio je odlučio sve. Ponosne smo i mislim da možemo do bronce!

Jesmo li imale pritisak zbog prvog polufinala? Pa to psihološki nije utjecalo na nas, ušle smo u današnju utakmicu kao i u prvu protiv Mađarske, rekla je Tea Pijević...

VIDEO

Očekivale smo jako tešku utakmicu, imale smo puno problema u napadu u prvom dijelu, to je odlučilo utakmicu. Nismo mogle probiti njihovu obranu, zabile su dosta lakih golova, rekla je Tea Pijević koja nije uspjela zaustaviti sjajne Francuskinje. Skupila je sedam obrana.

Pokretanje videa...

Modrić i Duvnjak čestitali rukometašicama 01:00

Hrvatska je izgubila od Francuske 30-19 u polufinalu Eura, ali naše reprezentativke nisu razočarane. I ne smiju biti. Naravno, tu je mali osjećaj gorčine zbog tih pogrešaka na početku koje su Francuskinje iskoristile i praktički riješile susret već u prvom poluvremenu, ali Hrvatice su dale sve od sebe.

Nakon zadnjih mjesta na dva posljednja Eura, polufinale je pravo čudo. Nadali smo se čudu i protiv Francuske, ali aktualne europske prvakinje su ipak klasa više.

France vs Croatia

- U drugom dijelu smo se vratile u život, gubile smo jedan razlike što se tiče drugog poluvremena, ali utakmica se igra 60 minuta. Čestitke Francuskoj na zasluženoj pobjedi. Jesmo li imale pritisak zbog prvog polufinala? Pa to psihološki nije utjecalo na nas, ušle smo u današnju utakmicu kao i u prvu protiv Mađarske. Imale smo dosta izgubljenih lopti, dosta tehničkih, presudilo je prvo poluvrijeme, njihova čvrsta obrana i dosta laganih golova - kazala je Pijević.

France vs Croatia

Još ništa nije gotovo. Za Hrvatice sada slijede dva dana odmora, a onda borba za ogroman uspjeh. U nedjelju od 15 i 30 igramo za broncu, a tko će to biti, saznat ćemo večeras nakon susreta Norveške i Danske. 

Naša sjajna golmanica vjeruje kako je bronca itekako dostižna.

- Možemo do bronce, idemo u hotel, pogledat ćemo tko nas čeka za treće mjesto. Dat ćemo sve od sebe, to će nam biti zadnja utakmica na prvenstvu, uživat ćemo u toj utakmici. Iskreno, ne znam koga priželjkujemo, ne razmišljamo o tome. Moramo skupiti glave i razgovarati. Očito su nas proučavale pa skužile naš napad. Ponosne smo, odigrale smo sjajno prvenstvo, ova utakmica neće ništa uništiti - zaključila je Tea Pijević.

- Mislim da je ovo bila najbolja utakmica Francuske, bile su jako agresivne i nama je bilo jako teško. Mislim da smo promašile puno zicera i imale smo dosta tehničkih pogrešaka. Te cure igraju u većim klubovima i ligama, dale smo sve od sebe, ali nije išlo. Dat ćemo sve od sebe u utakmici za treće mjesto - rekla je Dejana Milosavljević.

France vs Croatia

Zbog njih smo strastveno pratili rukomet u prosincu, zbog njih je započela rukometna groznica. Toliko su nas razveselile pobjedama nad Mađarskom, Nizozemskom, Srbijom, Rumunjskom i Njemačkom, no Francuska je ipak klasa iznad nas.

EHF Euro Women

Fali nam iskustvo u ovakvim utakmicama, a to je segment koji je i utjecao na konačni rezultat. Nema tuge, slijede dva dana odmora, a onda borba za medalju!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 40

VIDEO

Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'
GODIŠNJICA

Kako je Rijeka na današnji dan ostala bez titule: 'Ispao sam lopov, a svi bi isto dosudili'

Moji kolege i ja smo mislili da će Rijeka, bude li trebalo, nekoga i 'pojesti', da će sigurno dobiti tu utakmicu. Bili smo uvjereni da će se u Rijeci tu noć feštati i guštati, kaže Zoran Krečak

Sramota u Zagrebu: Huligani napali Krovinovića! Hajduk: Pratili su ga i napali u grupi...
INCIDENT

Sramota u Zagrebu: Huligani napali Krovinovića! Hajduk: Pratili su ga i napali u grupi...

Huligani su ga sinoć ciljano pratili te napali u grupi kada su osjetili prigodan trenutak. Samo pukom srećom i snalažljivošću Krovinović nije pretrpio teže posljedice. To nije prvi takav napad na naše igrače, objavio je Hajduk
Luka Modrić jedva je zadržao suze dok je Kroos izlazio iz igre
LEGENDE MADRIDA

Luka Modrić jedva je zadržao suze dok je Kroos izlazio iz igre

Luka Modrić prvi je dojurio u zagrljaj Toniju Kroosu dok je Nijemac po posljednji put izlazio iz igre na Santiago Bernabeuu. Kroos mu je predao kapetansku vrpcu i zatim se oprostio od Madrida