To je to što me zanima!

Slatko, a skupo: Partizanu visoka kazna za bombone!

Disciplinska komisija Eurolige kaznila je Partizan s 2.500 eura zato što su navijači na teren ubacivali upaljače, kovanice, ali i - stvrdnute bombone?!
Vidi originalni članak

U Beograd je stigao Lietuvos Rytas, a Grobarima je to bilo - slatko. Da im šećer nije bio tako visok, vjerojatno ne bi bacali bombone na parket i priskrbili svom klubu 2.500 eura kazne Disciplinske komisije Eurolige.
- Da, bomboni su dolijetali na parket, ali u izvještaju stoji da je bilo i upaljača i kovanica - rekao je poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad, dodavši kako sam srećom sva ta artiljerija nikoga nije pogodila.
Vruća atmosfera na tribinama za vrijeme utakmica košarkaša Partizana uobičajna je pojava, ali bombone dosad nisu bacali.
- Izdali smo priopćenje kojim molimo naše navijače da i dalje bodre klub na najbolji mogući način, da se suzdrže od bacanja i najmanjih predmeta na teren. Ako se toga ne budu pridržavali, čekaju nas nove kazne - dodao je Šilobad.
Gdje su završili bomboni s tribina u klubu nisu otkrili.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • boys 14.01.2010.

    nizozemac vidim da nisi baš upoznat sa tamosnjim nogometom i navijačima...nemaš pojma kaj se tamo dogadja kad se susretnu delije i grobari premda nisu jedine agresivne skupine

  • crnilabud 14.01.2010.

    ...a mogli su kupiti brdo karamela za tu lovu,budale!

  • Nizozemac 14.01.2010.

    Tamo je kosarka problem a kod nas u Hrvatskoj je nogomet problem i to je to ,kod njih lete bombone a kod nas petarde i baklje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare