To je to što me zanima!

Slaven Belupo zabio samo jedan i razočarao navijače

U prvom pretkolu Europske lige Koprivničanci su na domaćem terenu pobijedili maltešku Birkirkaru 1-0 i zaradili lijepu količinu zvižduka s tribina...
Vidi originalni članak

Ma daj, igrajte!, čulo se s tribina koprivničkog stadiona. Oko 1.500 ljudi došlo je pogledati prvu utakmicu jednog hrvatskog kluba ove sezone, nakon svega vjerojatno im je žao što nisu - ostali doma. Slaven Belupo se mučio protiv polu-amaterske momčadi s Malte, Birkirkara je izvukla minimalan poraz i gosti presretni odlaze kući. A novi Slavenov trener Milivoj Bračun vjerojatno će visokim decibelima reći svojim igračima što misli o njihovoj igri. Imali su dominaciju, držali loptu u nogama, ali gotovo cijelu utakmicu jalovo su napadali.
Nakon sam dvije minute Srebrenko Posavec je nabacio iz slobodnog udarca, a skočio je igrač s brojem 30 i glavom loptu pospremio u mrežu. Mnogi su se pogledavali, pitali: "Tko je sad taj?" Odgovor je - Csaba Csizmadia! Mađarski branič ovoga je ljeta pojačao Slaven Belupo i iz prve momčadi istisnuo prošle sezone standardnog Vedrana Purića. U debi je krenuo kao u najljepšim snovima, već u 3. minuti zabio je svoj prvijenac.
Nakon toga - strava i užas. Početak je sezone, forma još nije kakva bi trebala biti, ali 88 minuta se natjeravati po terenu s slabašnom momčadi s Malte premalo je i bez obzira na to. Slaven je držao loptu u nogama, nešto i pokušavao, ali uspjevalo je jako malo toga. Najbolju šansu imali su u sudačkoj nadoknadi, kada je Delić pogodio golmana sa 7-8 metara, no mogli su proći i gore. Koji trenutak ranije spašavao je i Silvio Rodić... Uzvrat je za tjedan dana, toliko vremena ima Bračun da napravi nešto što će pokrenuti ovu momčad. Usput rečeno, igrao je s tri napadača.

EUROPSKA LIGA, 1. PRETKOLO
Slaven Belupo - Birkirkara 1-0 (Csizmadia 2)

Idi na 24sata

Komentari 4

  • daxdax 03.07.2009.

    Hoću ligu 32 da i moja ulica dobije konačno prvoligaša.

  • chevaper 02.07.2009.

    brikirKARA slavena belupa :D

  • gladijator 02.07.2009.

    KATASTROFA !! Ovako igraju klubovi sa vrha ljestvice, a kako onda igraju klubovi sa dna?! Uništiti će nas liga 16 !

Komentiraj...
Vidi sve komentare