To je to što me zanima!

Slaven Bilić na strani navijača: Pa nije nogomet polo ili golf...

U Premiershipu se dobiva veliki novac od televizijskih prava i sponzorstava pa bi cijene ulaznica trebale biti prihvatljive za navijače, rekao je trener West Hama Slaven Bilić
Vidi originalni članak

Navijači Liverpoola pobijedili su nepravdu. Prošle subote u 77. minuti utakmice napustili su Anfield zbog poskupljenja ulaznica na 77 funti. 

Vlasnici Liverpoola ispričali su se i obećali kako će cijena ipak ostati ista.

- Želimio se ispričati navijačima. Zabrinula nas je percepcija kako ne marimo za naše navijače, da smo pohlepni i da želimo izvući osobnu dobit nauštrb kluba. Istina je potpuno drugačija - objavili su na službenoj stranici kluba vlasnik John W Henry, predsjednik Tom Werner i direktor Mike Gordon, nakon što je 10.000 ljudi napustilo Anfield u tijeku utakmice.

Slaven Bilić podržao je navijače.

- Nogomet nije polo ili golf, on nije sport više klase. Mora postojati ravnoteža. U Premiershipu se dobiva veliki novac od televizijskih prava i sponzorstava pa bi cijene ulaznica trebale biti prihvatljive za navijače - rekao je hrvatski trener West Hama.

Bilić je otkrio i kako je klub blizu potpisa novog ugovora s najboljim igračem. Dmitrijem Payetom, za kojeg bogatstvo nude neki kineski klubovi. 

- Mislim da smo blizu tome da s Dimitrijem potpišemo novi ugovor - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • svejedobro 12.02.2016.

    Navijači su u pravu.. Bilić je u pravu.. Klubovi zgrću veliku lovu i još im nije dosta...

  • strmi007 11.02.2016.

    Tako je

  • CFC17 11.02.2016.

    U zadnje vrijeme se sve vise pokazuje da ovi "najbolji" treneri nisu ni dokoljena "drugorazrednim". Bilic je sa ovakvim klubom odlican, kakav bi tek bio da je u klubu koji u svakom prijelaznom roku moze spiskati 100m £. Pa brate mili, lako Kloppu, Mou, Gardioli itd itd itd, lako takvima koji mogu par 100m €,£ ili $ potrositi na jedan ili dva igraca. Budi pravi sa tkzv drugorazrednim klubovima. Kamo srece da Chelsea dovede neki "no name" poput Bilica, al nema sanse. Mora tu biti navikan trener koji ce nas samo kos vise unistiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare