To je to što me zanima!

Slaven Bilić od legende Uniteda preuzima otočku reprezentaciju

Bilić bi u Irsku mogao doći u svibnju, nakon što završi prvenstvo u Saudijskoj Arabiji. Popularni Nane naslijedio bi Stephena Kennyja, koji je s irskim savezom suradnju raskinuo u studenom 2023.
Vidi originalni članak

Slaven Bilić (55) uskoro bi mogao zasjesti na klupu irske nogometne reprezentacije.

Tako piše tamošnji Irish Mirror, koji ga ističe kao najizglednijeg kandidata. Bivši izbornik i reprezentativac Hrvatske trenutačno je u Saudijskoj Arabiji, gdje vodi sedmoplasirani Al-Fateh.

Bilić bi u Irsku mogao doći u svibnju, nakon što završi prvenstvo u Saudijskoj Arabiji. Popularni Nane naslijedio bi Stephena Kennyja, koji je s irskim savezom suradnju raskinuo u studenom 2023., nakon remija 1-1 s Novim Zelandom.

Reprezentaciju trenutačno vodi John O‘Shea, nekoć igrač Manchester Uniteda. O'Shea bi trebao voditi Irsku u prijateljskim utakmicama protiv Belgije i Švicarske idućeg mjeseca.

Irci ističu kako Savezu neće biti problem malo pričekati Bilića jer se radi o iskusnom treneru, koji se već dokazao kao kvalitetan kadar. Tamošnji mediji puni su hvale za njegove uspjehe s "vatrenima".

Slaven Bilić vodio je Hajduk, hrvatsku U-21, A selekciju, Lokomotiv Moskvu, Bešiktaš, West Ham, Al-Ittihad, West Brom, BJ Guoan, Watford.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • Jopazg 03.03.2024.

    Pricate gluposti. Da vode neki renomirani klub sa jakim igracima,onda bi mogli suditi o njima,dali znaju ili ne znaju. Daj ti vodi neki arapski klub,koji je sedmi na ljestvici. Nebi niti Sir Alex Ferguson nista tamo napravio.

  • 03.03.2024.

    Bilic treba u mirovinu, sta je zasro vec uhuhu

  • Kokolo Moj 03.03.2024.

    On i Prosinečki se natječu ko će brže dobiti otkaz u klubu a traju 3 mjeseca u prosjeku. U reprezentaciji je imao FANTASTIČNU generaciju pa je imao NEKE rezultate, ko i Ćiro koji je isto prosjek bio ali otivator.

Komentiraj...
Vidi sve komentare