To je to što me zanima!

Slaven je odveo Lokomotiv do najgoreg plasmana u povijesti

Nogometaši Lokomotiva, koje vodi hrvatski trener Slaven Bilić, izgubili su od Anžija u ruskom prvenstvu i kolo prije kraja su na 10. mjestu. Nikad nisu bili lošije plasirani
Vidi originalni članak

Lokomotiv na čelu s hrvatskim trenerom i bivšim izbornikom, Slavenom Bilićem, izgubio je na gostovanju kod Anžija u ruskom nogometnom prvenstvu kolo prije kraja. Anži je bio bolji 2-1. 

Lokomotiv je poveo preko Samedova, no Vedran Ćorluka je zabio autogol. U nastavku je Anži preko Samuela Eto'oa došao do pobjede koja osigurava Anžiju treće mjesto na ljestvici, iza CSKA i Zenita.

A Lokomotiv? Momčad koju vodi Slaven Bilić deseta je na ljestvici. Niže od toga ne može. Najgori je to rezultat u povijesti kluba koji nikad nije završio sezonu na drugoj polovici ljestvice. Lokomotiv eventualno može još samo na devetu poziciju, no to ćemo saznati nakon posljednjeg kola. 

Rusko prvenstvo: 

Anži - Lokomotiv 2-1

Idi na 24sata

Komentari 42

  • LIVERPOOL FC_1 23.05.2013.

    Nije lako sad kad nema Prosinečkog u stožeru...

  • chelseaMG 21.05.2013.

    bravo slavene! odi čim prije dok još imaš poziv iz engleske lige. da se i oni ne bi predomislili.

  • mourinho-no1 21.05.2013.

    vrijednost nogometaša lokomotiva iznosi 100 milijuna eura a tek su na 10. mjestu, dok su ispred njega na tablici nekakvi krasnodar i terek koji zajedno koštaju oko 75 milja eura i nisu niti približno kvalitetni kao lokomotiv ali svi oni imaju nekakve solidne trenere dok je bilić šarlatan i neznalica što je dokazao u reprezentaciji i sada u lokomotivu

Komentiraj...
Vidi sve komentare