To je to što me zanima!

Slavi uz čašu crnog vina: Ja u drugom tjednu? Nevjerojatno!

Pritisak je na njoj, vjerojatno su sve na ovom turniru mislile da će me razbiti na terenu, no to se baš i nije dogodilo. Neopterećena sam i jako opasna za sve, najavila je Petra osminu finala
Vidi originalni članak

Hrvatska tenisačica Petra Martić je u nedjelju stigla do šeste uzastopne pobjede na terenima Roland Garrosa, u fantastičnom je nastupu u 3. kolu za svega 49 minuta srušila 19. tenisačicu svijeta, Latvijku Anastasiju Sevastovu, prepustivši joj tek dva gema.

- Zaista je teško vjerovati da sjedim pred novinarima i čekam nastup u drugom tjednu turnira. Kad sam došla u Pariz igrati kvalifikacije, imala sam 'flashback' iz 2012. godine, kad sam igrala svoj najbolji tenis i upravo na Roland Garrosu stigla prvi put do osmine finala. Zaista se za mene sve dogodilo jako brzo - rekla je Martić nakon meča.

- Zbog ozljede leđa gotovo deset mjeseci nisam igrala, a u svega dva mjeseca od povratka na svom prvom nastupu na Grand Slamu napravila sam fantastičan rezultat. U jednom sam trenutku zbog svih tih zdravstvenih problema razmišljala hoću li više ikad igrati tenis, molila sam Boga da mi da drugu priliku za povratak. I došla je. U čemu je tajna? Možda u drugačijem pristupu - i dalje uoči meča osjećam nervozu, no nema steresa, uživam na terenu - dodala je i nakratko se osvrnula na pobjedu protiv Sevastove.

- Ona je u prethodna dva susreta izgubila tek nekoliko gemova i djelovala je jako dobro na terenu. Ja sam znala da joj moja igra neće odgovarati, a kako je meč odmicao igrala sam sve bolje i bolje - kazala je hrvatska tenisačica koju već sutra čeka novi susret i to protiv šeste tenisačice svijeta Ukrajinke Eline Svitoline i borba za četvrtfinale.

- Da, nema velikog slavlja, moj tim i ja ćemo u skladu s tradicijom nakon svake pobjede popiti čašu crnog vina, a onda se koncentirarati za sljedeći susret - dodala je.

- Pritisak je na njoj, vjerojatno su sve na ovom turniru mislile da će me razbiti na terenu, no to se baš i nije dogodilo. Neopterećena sam i jako opasna za sve. Jednom sam igrala protiv Svitoline i to prije tri godine, ne sjećam se tog meča, no moj tim će me sigurno dobro pripremiti za taj dvoboj. U svakom slučaju, Svitolina će se morati dobro namučiti kako bi me pobijedila - rekla je Martić, koja je zadnjom pobjedom napravila novi velik skok na WTA listi - nastup u Parizu otvorila je kao 290., a prolazom u osminu finala već je 126. tenisačica na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Exterminator 04.06.2017.

    Volio bi igrat protiv nje , barem jedan set 🎾

  • Hurricaneee 04.06.2017.

    Molim admina da makne komentar ovog glupana gunerssa

  • realnost1110 04.06.2017.

    Svaka joj cast, ali wta je jako nekvalitetan, otkad je zavrsila era sestara williams nema niti jedne prave tenisacice, sve osvoje jedan turnir i onda potpuno nestanu

Komentiraj...
Vidi sve komentare