To je to što me zanima!

Slavia dobila Hajduk, navijači uletjeli na teren i prekinuli meč

Nogometaši Hajduka izgubili su u Pragu od Slavije (2-0) u prijateljskoj utakmici koju su prekinuli navijači obje momčadi uletavanjem u teren i bakljadom u 73. minuti...
Vidi originalni članak

Hajduk je reprezentativnu stanku iskoristio za odlazak u Prag i utakmicu protiv Slavije kojom se obilježila 50. obljetnica postojanja navijačke skupine "Odbor Pratel"Slavlje je i dobio. 

Naime, pripadnici obje navijačke skupine uletjeli su na teren 17 minuta prije kraja i napravili bakljadu na centru Eden Parka, zbog čega su oba trenera odlučila kako je najbolje završiti utakmicu.

Nakon što je pobijedila u proslavi Hajdukove stogodišnjice u veljači 2011., Slavia je pobijedila Splićane i na svom terenu. Bilo je 2-0 za praški sastav koji je poveo u petoj minuti nadoknade prvog dijela kada je zabio Boudjemma preciznim šutem s ruba šesnaesterca.

Igor Tudor na teren je postavio kombinirani sastav s novim licima koji nisu igrali u derbiju protiv Dinama; Stipicom, Jozinovićem, Mikanovićem, Gotalom i Milevskim. Sudeći po izjavi Hajdukova trenera nakon utakmice, nisu mu dali previše razloga za zadovoljstvo.

- Čekao sam da vidim tko će me od ostalih igrača impresionirati. Mali dio njih me je zadovoljio.

Hajdukovci nisu uspjeli promijeniti rezultat u ono malo minuta odigranih u nastavku, već su domaćini podebljali vodstvo u 63. minuti, kada je Zmrhala zabio na asistenciju Kodre.

- Bio je to dobar meč u savršenom okruženju. Domaćin je zasluženo pobijedio. Znali smo da nećemo biti maksimalno spremni jer smo u zadnjih nekoliko dana imali puno utakmica koje su nam stvorile probleme - rekao je Tudor.

Prijateljska utakmica

  • Slavia Prag - Hajduk 2-0 (Boudjemma 45+5', Zmrhal 63'
Idi na 24sata

Komentari 274

  • ST0001IM 07.09.2014.

    Kako ste svi pametni! Sta bi tribali, zvizdat ekipi koja ima u prosjeku 20 godina? Trude se, trce i to se cijeni....a igraju kako igraju, bolje od ovoga neznaju. Da znaju al bi jos bili u hr ligi.

  • hyndai 07.09.2014.

    U naslovu je prvo pisalo da je Hajduk izgubio od Sparte a ne Slavije i kada sam "pohvalio" tzv.novinara Tolića neki kreten mi je izbrisao post i dao opomenu.Jebem mu mater bezobraznu u dupe,idiot obićni,prikriva nesposobnost uhljeba u ovim jebenim propalim novinama.Gubo jedna!!!!

  • Nokia N8 07.09.2014.

    oćel bit u Splitu karusel po povratku?

Komentiraj...
Vidi sve komentare