To je to što me zanima!

Slavio s navijačima Hajduka u finalu Kupa, a sad postao igrač Rijeke. Evo kako je to objasnio

Pavlovićevu djevojku, srpsku turbofolk pjevačicu, već su prozvali "kraljicom Armade", a u klub je stigao i njegov otac Luka Pavlović, koji će preuzeti omladinsku školu Rijeke
Vidi originalni članak

Manje od mjesec dana prošlo je otkako je Hajduk na krcatom Poljudu pobijedio Rijeku 3-1 i osvojio Hrvatski nogometni kup. Među desecima tisuća navijača Hajduka bio je i čovjek koji je u srijedu potpisao za - Rijeku.

Mateo Pavlović (32) stigao je nakon šest godina igranja u Francuskoj za Amiens i Angers, a na Rujevici je pronašao novi izazov

- Bio sam na finalu Kupa, da. Već sam imao neki kontakt s Rijekom i htio sam doći uživo pogledati utakmicu. Šteta što smo izgubili - kazao je Pavlović u klupske kamere.

Ipak, sudeći po tadašnjim objavama s društvene mreže, nije mu bilo žao što je Hajduk pobijedio. Dapače...

- Osjetio sam da me ljudi u klubu žele, iskazali su veliku volju i želju i to je presudilo. Jedva čekam obući dres i dokazati se na terenu - kazao je Pavlović, kojega je Igor Štimac kao izbornik zvao u hrvatsku nogometnu reprezentaciju, ali nije dobio priliku debitirati.

Mateo je privrženost prema Hajduku pokazao u objavi da Lovre Kalinić (32) u zimu 2021. dolazi na posudbu iz Aston Ville u Hajduk.

"Idemo po titulu", napisao je tad Pavlović.

NOVO POJAČANJE MODRIH Drmićev prvi intervju u Dinamu: Ja član Hajduka? Nikad nisam bio, to sam se samo slikao...

Pavlović je, inače, tri godine u vezi sa srpskom turbofolkom pjevačicom Katarinu Ostojić Kayom (38), a na društvenim mrežama često objavljuju zajedničke fotografije.

Uz Matea, na Rujevicu je stigao i njegov otac Luka Pavlović (59), koji će naslijediti Fausta Budicina na čelu omladinske škole. Ranije je radio u Zagrebu, hrvatskoj U-17 reprezentaciji, moldavskom Šerifu i Baltiki iz Kalinjingrada.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • sanda77 06.07.2022.

    Bolje izgleda otac,nego sin😄

  • ForzaFiumeFOF 23.06.2022.

    Ma koja božija kraljica Armade, kako se uopće usudite to napisati....

  • dalmatinac46 22.06.2022.

    pa sta da je navija 90 posto hrvatske je navijalo za hajduk osin dinamove obitelji i rodbine i nesto ercegovine svi su tili vidit sta je pravo slavlje na stadionu i na rivi a ne ona odozgo sta slave u kazalistu kerempuh

Komentiraj...
Vidi sve komentare