To je to što me zanima!

Sletio 'aeroplanino': Montella ima zadaću vratiti Milan u vrh

Potpisao je na dvije godine, a najsvjetlije trenutke imao je vodeći Fiorentinu od 2012. do 2015. godine koja je pod njegovim patronatom igrala oku ugodan nogomet
Vidi originalni članak

Na službenim stranicama talijanskog giganta AC Milana objavljeno je kako su zaposlili novog trenera. Riječ je o Vincenzu Montelli (42) koji im dolazi nakon kraće epizode u Sampdoriji, a glasi za jednog od najtalentiranijih talijanskih stručnjaka.

Potpisao je na dvije godine, a najsvjetlije trenutke imao je vodeći Fiorentinu od 2012. do 2015. godine koja je pod njegovim patronatom igrala oku ugodan nogomet. 

'Rossoneri' su u netom završenoj sezoni završili na sedmom mjestu što je apsolutni neuspjeh za klub koji uvijek aspirira na titule, kako u Italiji, tako i Europi. Prošle su sezone kroz njihovu svlačionicu prošli Siniša Mihajlović i Christian Brocchi u ulozi trenera, a krajnji im je domet bio finale kupa Italije kojeg su izgubili nakon produžetaka u Rimu od Juventusa.

Milan planira novi zaokret u klupskoj politici što potvrđuje svježi transfer najboljeg igrača Serie B Gianluce Lapadule, a popularni 'aeroplanino' trebao bi posve osloboditi napadački potencijal kojeg Milanov roster posjeduje barem u mjeri da se za početak uključi u borbu za treću poziciju koja vodi u Ligu prvaka.

Ipak, malo je čudno gledati sedmerostruke prvake Europe kako se bore za pozicije koje vode u Europsku ligu. Pred Montellom i Milanom je veliki put do povratka u elitu, a vrijeme će pokazati je li bivši rasni golgeter Rome prava 'faca' kakva je potrebna rastrojenim Rossonerima.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • leolee11 29.06.2016.

    haha sta se fura na ciru, a vidi mu sala ja mu ovce svoje ne bih povjerio a ne milan :::

  • Kolllegah 29.06.2016.

    bolje da su onda cacica uzeli

  • Mthesecond 28.06.2016.

    Uff baš će se usrećiti s njim...Igračina bio samo takva,ali kao trener...Ne znam baš...Milanu treba neki iskusniji trener,neki stari lisac...Neće tu Montella moći puno napraviti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare