To je to što me zanima!

Sljeme grmi za naše cure: Idu Ida Štimac i Leona Popović...

SAMO BEZ STRAHA Ida Štimac prvi će put nastupiti na Snježnoj kraljici, dok će Leoni Popović (20) ovo biti treći put
Vidi originalni članak

Pričala sam s Idom Štimac i Leonom Popović i rekla sam im da iskoriste sljemensku atmosferu i poticaj publike. Uostalom, pokazalo se da su na Sljemenu čuda moguća, rekla je Ana Jelušić.

Ako netko zna kako iskoristiti atmosferu na Sljemenu, onda je to Ana. U siječnju 2007. huk sa zagrebačkog brda odveo ju je do drugog mjesta. Godinu dana kasnije taj isti huk izbacio ju je sa staze.

- Dobro znam kako te pretjerana želja može odvesti u krivom smjeru, ali kako ti istodobno i može dati krila. Te 2007. bila sam druga, a godinu poslije od silne želje nisam uopće vidjela vrata ispred sebe i nisam završila utrku - rekla je Ana.

Prošle godine na postolju bila je češko-slovačka kombinacija. Veronika Zuzulova, Petra Vlhova i Sarka Strachova. Veronika je operirala koljeno i neće je biti, kao ni Sarke Strachove, bivše Zahrobske, koja je rekla zbogom skijanju. Nema ni četverostruke pobjednice Marlies Schild, ni ona više ne skija.

- Da, ovo je smjena generacije, ove godine mogli bismo imati mlado postolje. Koga vidim na postolju? Mislim da će se prava borba za prvo mjesto odvijati između dvostruke sljemenske pobjednice Mikaele Shiffrin i Petre Vlhove, koja još nije slavila u Zagrebu - zaključila je Ana.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • marac1996 03.01.2018.

    ova Ida Stimac je preslatka, drzim fige sto boljem rezultatu

  • 02.01.2018.

    Tko je to?

  • pegla4 02.01.2018.

    Ako grmi ima i da pada

Komentiraj...
Vidi sve komentare