To je to što me zanima!

Slovenac zabio spektakularan gol, komentatori u ekstazi: Where are you, Van Basten!

Krčili su zvučnici na televizijama, a vrlo moguće je da ih je i sam Šeško čuo. Dok je jedan komentator hvalio Šeška i rekao kako ovo trojica ne bi obranila, drugi je još bio izvan sebe pa je samo vikao: ohohohohoho
Vidi originalni članak

Slovenija je dobila novu nogometnu zvijezdu, a njegovo ime je Benjamin Šeško (19)! Mladić koji je barem na trenutak podsjetio na velikog Marca Van Bastena djelomično ponovivši njegovo remek djelo iz finala Eura 1988. godine. 

Slovenija je u šestom kolu Lige nacija remizirala sa Švedskom (1-1) te ju je u izravnom dvoboju za ostanak izbacila iz skupine B Lige nacija, a čudesni Šeško je sve oduševio maestralnim golom. Stojanović je poslao dugu loptu na lijevu stranu šesnaesterca gdje je bio igrač Salzburga. Nije puno filozofirao, lijevom nogom iz prve je opalio po lopti i poslao ju u desne rašlje!

Eruptirala je tribina sa slovenskim navijačima, zapljeskali su i Šveđani, ali u potpunoj ekstazi završili su komentatori slovenskog SportKluba. Euforija, oduševljenje, sve emocije izašle su van. Nisu mogli doći k sebi. 

- Joooooooooooooooooooooooooooooooooooj. Ohohohohohohohohoho. Kakva ljepota od gola, kakav volej. Marco Van Basten, where are you. Be-ni Šeš-ko! - vikao je iz sveg glasa komentatorski dvojac koji nije mogao doći k sebi.

Krčili su zvučnici na televizijama, a vrlo moguće je da ih je i sam Šeško čuo. Dok je jedan komentator hvalio Šeška i rekao kako ovo trojica ne bi obranila, drugi je još bio izvan sebe pa je samo vikao:

- Ohohohohohoho.

Video gola pogledajte OVDJE

Gol koji će obići sve špice, ali i reakcija dvojice komentatora kakva se ne viđa često. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • adis23 28.09.2022.

    Uuuuu stvarno golčina, ovaj Šeško je već sada zvijer!

  • Isus je jedini Put 28.09.2022.

    oršićev protiv west hama je topina za ovo

  • kp 28.09.2022.

    Ja mislio ko zna šta svršavaju na gol gol je fantastičan ali takvih golova sam vidio milijun

Komentiraj...
Vidi sve komentare