To je to što me zanima!

Slovenci su zaustavili sportska natjecanja zbog korona virusa!

Dok je U21 nogometni EURO u punom jeku, slovenska je Vlada odlučila zabraniti sportska natjecanja u najvišem rangu, a nogometni Savez je odmah uputio apel
Vidi originalni članak

Slovenija je postala prva zemlja u Europi koja je 2021. prekinula sportska natjecanja! Vijest je to koja nam stiže iz susjedstva gdje je ovaj tjedan zabilježeno više od 2000 zaraženih korona virusom dnevno. Novom uredbom Vlade treninzi su ograničeni samo vrhunskim sportašima te članovima reprezentacija, dok su zaustavljena natjecanja i na najvišoj razini.

IMAJU 1164 NOVOZARAŽENA Slovenci uskoro u 'lockdownu'?!

Iz nogometnog Saveza Slovenije odmah su uputili apel na adresu Vlade kako bi im opet omogućila odigravanje utakmica jer, podsjetimo, trenutno se u Sloveniji igra Europsko nogometno prvenstvo U21 reprezentacija. Najavili su im da će ponovno razraditi odluku.

Istaknuli su iz nogometnog Saveza da pooštravanje mjera u trenutnoj situaciji svakako ima smisla, ali zatvaranje - ne. Mnogi slovenski mladi reprezentativci igraju upravo u slovenskoj ligi pa su istaknuli da su im potrebne natjecateljske utakmice kako bi mogli konkurirati na najvišoj razini. 

Ukupno je u Sloveniji oko četiri tisuće smrti povezanih s koronom te je dosad bilo zaraženo više od 200.000 ljudi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Trump Jong Un 31.03.2021.

    Nakon pobjede protiv Hrvaške stanje je još uvijek bilo stabilno no već nakon poraza od Rusije i Cipra stanje se otelo kontroli

  • tomo198999 31.03.2021.

    Ovi Slovenci su prošle godine proglasili kraj pandemije,a sad su uz Austriju i Njemačku najveći fašisti!!!

  • no sleep 31.03.2021.

    Sljedeća dva tjedna su ključna

Komentiraj...
Vidi sve komentare