To je to što me zanima!

'Slučaj Šimunić' u srpskoj ligi: Dobio je dva žuta i "preživio"

Nogometaš Donjeg Srema igrao je nekoliko minuta s dva žuta kartona. Nakon što su to shvatili gledatelji pa i vodstvo domaće Loznice, sudac je ipak isključio igrača
Vidi originalni članak

Utakmicu 8. kola prve srpske lige između Loznice i Donjeg Srema obilježio je bizaran trenutak u kojem je igrač nastavio igru i nakon što je dobio drugi žuti karton. Sudac Ivan Stamenković dao je igraču Donjeg Srema drugi žuti karton pred kraj utakmice, ali nije ga isključio. Prvi mu je dao u 55. minuti susreta.

Nakon dobacivanja s tribina i pritiska domaće momčadi koja je shvatila da je u igri nogometaš s dva žuta kartona, sudac je ipak poslao Srefana Soldatovića izvan igre. No ovaj je igrao nekoliko minuta s dva kartona. Podsjetilo je to i na slučaj iz 2006. godine kad je Joe Šimunić izašao tek nakon trećeg žutog kartona.

Graham Poll na utakmici Australije i Hrvatske Josipu Šimuniću pokazao je tri žuta kartona. Umirovljeni engleski sudac ušao je u povijest, a ovaj događaj magazin Four Four Two uvrstio je među 50 najbizarnijih slučajeva u povijesti svjetskih prvenstava.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bare000 05.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • papalino111 04.10.2015.

    eduardo da je šimunić,čovjek i sportaš kao što nije sam bi izašao,ali nečeš ti rvatine koja nikad nije ni čula za fer plej o ostalom da ne pričam.pogledaj samo ovaj video u prilogu,sve ti govori

  • hrkiZG 04.10.2015.

    Nije lako sucima. Treba zbrojit sve te kartone.

Komentiraj...
Vidi sve komentare