To je to što me zanima!

Sluga osvanuo u dresu novog kluba, u petak stiže potvrda...

Službena objava s Rujevice i iz Engleske bit će emitirana u petak u jutarnjim satima, ali Simon Sluga prošao je liječnički i već obavio foto-obaveze u novom dresu
Vidi originalni članak

HNK Rijeka i Luton Town FC odlučili su sačekati do petka ujutro sa službenim priopćenjima, ali stvar je gotova: hrvatski reprezentativac Simon Sluga (26) novi je golman Lutona.

Rijeka će dobiti milijun i sedamsto tisuća eura plus izdašne bonuse i 20% od narednog Sluginog transfera. Twitter profil 'We Are The Hatters' u koraku prati svako zbivanje vezano uz Luton pa je malo požurio sa slikom riječkog golmana u novom dresu:

Sluga baš i ne djeluje presretno, tweet i fotografija brzo su izbrisani. Slugin transfer iz Rijeke u Luton jedan je od većih vratarskih iz HNL-a u inozemstvo. Subašić je iz Hajduka u Monaco otišao za milijun, a Pletikosa u Šahtar za 800 tisuća eura.

Ovome je transferu pogodovala i jednostavna geografija: dogovoren je dok su se i Rijeka i Luton pripremali u Kranjskoj Gori, a hoteli u kojima su bili smješteni bili su doslovno jedan drugome preko puta ceste.

Ovime vjerojatno nije zaključena prodaja na ovom mercatu jer Rijeka je, kao i svi hrvatski klubovi, dok se pitanje hrvatskog sporta ne riješi sustavnije i kvalitetnije: prisiljena prodavati da bi mogla funkcionirati.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • It's kišing 18.07.2019.

    Sluga je odličan golman, zaslužuje i veći klub od Lutona

  • Jeff Bingham 18.07.2019.

    Izgleda presretno

  • contreras 18.07.2019.

    Hajduk ispo ahhahahahahaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare