To je to što me zanima!

Smolčić se ispričao navijačima Rijeke, a Tomić najavio juriš...

Galović i Tomečak još nisu spremni, a upitni su Pavičić, Selahi, Escoval i Smolčić, kaže trener Tomić. Kapetan Smolčić ističe: Požrtvovnošću i borbom odužit ćemo se navijačima za nedavni poraz
Vidi originalni članak

Rijeka od 17.30 u Kranjčevićevoj igra drugu utakmicu s Lokomotivom u četiri dana, a prvu su odigrali tako da se kapetan Hrvoje Smolčić ispričao navijačima i zbog 1-2 poraza i zbog toga što je dio momčadi odmah po zadnjem sudačkom zvižduku otišao u svlačionicu.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka bijelih snova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U ime cijele ekipe ispričavam se svim navijačima zbog situacije koja se dogodila nakon završetka utakmice protiv Lokomotive. Naše razočaranje zbog poraza i loše igre ne opravdava činjenicu da nakon utakmice nismo odmah svi zajedno, kao ekipa, došli pozdraviti navijače koji nas prate i podržavaju u pobjedama i porazima - kaže kapetan.

POROZNA RIJEKA Drmić: Lokomotiva je pokazala više želje, mijenjajmo pristup

- Svi znamo da su navijači naš 12. igrač, a prazne tribine za vrijeme korone, najbolje su pokazale važnost navijača i koliko nam znači njihova podrška. I zato im se još jednom ispričavam i u ime ekipe zahvaljujem na podršci koja nije izostala u niti jednom trenutku, neovisno o rezultatu - istaknuo je Smolčić pa najavio:

- Borbom i požrtvovnošću na travnjaku odužit ćemo se navijačima. U nedjelju nas očekuje nova važna utakmica protiv Lokomotive i pozivam sve koji mogu da nas podrže i u Kranjčevićevoj, kao i na idućoj domaćoj utakmici protiv Osijeka - rekao je mladi riječki kapetan.

Šef struke Goran Tomić jasno je dijagnosticirao zašto se u srijedu doživjelo drugi ovosezonski HNL-poraz (i prvi na Rujevici):

- Kada nisu skroz u utakmici onda ti se sve te situacije okrenu u drugu stranu. Nismo bili unutra - kaže Tomić.

- Sigurno da smo svi svjesni da nismo dobro igrali i da očekujemo reakciju ekipe i da pokažemo da je to samo bio jedan slab dan. Poraz nam je jako teško pao, imali smo analizu utakmice i očekujem reakciju ekipe. Dakle, nova utakmica s Lokomotivom mora biti puno bolja s naše strane, moramo više željeti pobjedu. Nisam zalud upozoravao uoči utakmice s Lokomotivom da moramo uložiti ogromnu energiju za pobjedu. Očekujem da će to igrači shvatiti i da će od prve minute u Zagrebu krenuti po pobjedu.

Rijeka opet ima puno problema s ozljedama.

- Galović i Tomečak još nisu spremni, a upitni su Pavičić, Selahi, Escoval i Smolčić. Vidjet ćemo situaciju na zadnjim treninzima, ozljede i viroze su ostavile traga. Samo najspremniji će istrčati - rekao je Goran Tomić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • walltter 24.10.2021.

    Smolčić je jedan od najgorih igrača Rijeke. Rijeka će i danas izgubiti od Lokomotive. Bahatost im se ne isplati, jer nisu nikakva velika momčad. U našoj ligi svatko svakoga može pobijediti, igrati neriješeno i izgubiti.

  • ElonMusaka 24.10.2021.

    Ovo ce bit "dvojka" ko kuca

  • kad pride nedeja zapolne 24.10.2021.

    Odužit se možete samo pobjedom !FoF !

Komentiraj...
Vidi sve komentare