To je to što me zanima!

Sneijder: Postoji mala šansa da napustim Inter u siječnju

Ako moram govoriti o postocima, mislim da je 90 posto sigurno da ostajem barem do ljeta, otklonio je Wesley Sneijder mogućnost odlaska sa San Sira u siječnju
Vidi originalni članak

Jedan od glavnih nogometaša talijanskog prvoligaša Intera, Wesley Sneijder, priznao je da postoji šansa da već ovog mjeseca napusti redove kluba iz Milana.

Nakon što je sportski direktor Intera Marco Branca otputovao u Englesku, točnije Manchester, glasine oko Sneijderova odlaska su sve glasnije i glasnije, a to je priznao i sam igrač.

- Ako moram govoriti o postocima, mislim da je 90 posto sigurno da ostajem barem do ljeta – rekao je Nizozemac za Voetbal International.

- Uživam ovdje i u ovom trenutku nemam želju za odlaskom. Ne želim reći da ću 100 posto ostati jer se u nogometu i najneočekivanije stvari ponekad dogode – zaključio je Sneijder.

Nije tajna da je Nizozemac velika želja menadžera "crvenih vragova" Alexa Fergusona, a ona je zasigurno i porasla nakon teškog 3-0 poraza od Newcastlea u srijedu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Hugo99 06.01.2012.

    Zna sir ales sta njemu treba....a sneijder je ipak klasa iznad modrica...budimo realni

  • user_130770 06.01.2012.

    manchesteru ne treba Luka. Njemu trebaju pod hitno:Luka,Sneijer,Hulk,neki raspoloživizadnji vezni koji spada u top 5 u svijetu,i treba mu minimalno 2 vrhunska stopera jer su ovi potrošeni i nemaju više kaj dat, a ovi kvazi talenti se baš i ne pokazuju. Godinama se za Browna i O'Sheu pričalo kak su budućnost obrane Uniteda pa di su sad?

  • red_devils 05.01.2012.

    ma joj daj...manchesteru treba luka a ne šnajder

Komentiraj...
Vidi sve komentare