To je to što me zanima!

Tko će glumiti Bradyja, a tko Belichicka? Film o Super Bowlu

U filmu, koji će se fokusirati na Bradyja i čudesni povratak protiv Falconsa u Super Bowlu, bit će i mrlja koja prati Patriotse od doigravanja 2014./2015. kad su namjerno ispumpali lopte
Vidi originalni članak

Ovogodišnji Super Bowl bio je toliko dramatičan da su po njemu odlučili snimiti film. Tako bismo uskoro povratak New England Patriotsa protiv Atlanta Falconsa u najspektakularnijoj utakmici u povijesti mogli gledati na filmskom platnu.

OVAKO NEŠTO GLEDAT ĆEMO U KINIMA

Patriotsi su gubili 21-0, kasnije i 28-3, ali čudesni Tom Brady, Julian Edelman i trener hrvatskih korijena Bill Belichick donijeli su New Englandu peti naslov.

Kako piše Deadline.com, Oscarom nominirani scenaristi i producenti Paul Tamasy i Eric Johnson bacili su se na posao, a film bi se trebao fokusirati na Toma Bradyja i njegovu ulogu u nevjerojatnom preokretu Patriotsa u finalu.

U filmu će biti i mrlja koja prati Bradyja i Patriotse od doigravanja 2014./2015. godine kad su namjerno ispumpali lopte na susretu protiv Indianapolis Coltsa.

Brady je tada bio kažnjen s četiri utakmice, tražilo se i izbacivanje New Englanda, ali to se nije dogodilo. Patriotsi su ispumpali čak 11 od 12 lopti (svaka momčad ima svoje lopte), što su suci primijetili na poluvremenu te ih zamijenili. 

Možda u filmu vidimo i krađu Bradyjevog dresa kojeg do danas nisu pronašli...

Idi na 24sata

Komentari 7

  • pepelnik2 16.02.2017.

    to baš nas zanima

  • Nicoss 16.02.2017.

    **** Admin **** Poštovani, molimo isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici na portalu. Lp

  • silaaa 16.02.2017.

    Bilo je za ocekivat. Ovakav preokret se rijetko vidja a pogotovo ako je u finalu

Komentiraj...
Vidi sve komentare