To je to što me zanima!

Sock završio Ćorićev turnir iz snova i prošao u osminu finala

Borna Ćorić ispao je u trećem kolu Roland Garrosa od Amerikanca Jacka Socka (6-1, 6-2, 6-4). Ivan Dodig u paru s Marcelom Melom plasirao se u četvrtfinale...
Vidi originalni članak

Nakon pobjeda protiv favoriziranih Sama Querreyja i Tommyja Robreda, Borna Ćorić oprostio se od Roland Garrosa. Amerikanac Jack Sock bio je prevelika prepreka za mladog Zagrepčanina. Osam mjesta bolje plasirani tenisač slavio je u tri seta: 6-2, 6-1, 6-4 za sat i 50 minuta igre.

Očigledno previše iscrpljen nakon četverosatne borbe s 18. nositeljem Robredom, Borna nije mogao parirati Jacku Socku koji je pet puta oduzeo servis Hrvatu, a njemu pružio tek jednu priliku u trećem setu koju Ćorić nije iskoristio.

Sock je bio jako koncentriran nakon prvog servisa, osvojivši 88 posto poena naspram Ćorićevih 60 posto. Zabio je i osam izravnih poena više te napravio devet neprisiljenih pogrešaka manje. Razlika u osvojenim poenima (27) najbolje govori kako Ćorić jednostavno nije mogao parirati protivniku.

Jedini hrvatski predstavnik u pojedinačnoj konkurenciji tako je ostao Marin Čilić, a njemu se u parovima priključio i Ivan Dodig uz Brazilca Marcela Mela. Dvojac je ušao u četvrtfinale laganom pobjedom nad Španjolcem Guillermom Garcíjom-Lópezom i Francuzom Édouardom Rogerom-Vasselinom 6-1, 6-4. U borbi za polufinale čekaju pobjednika meča Peya/Soares i boljeg iz dvoboja Berlocq/Mayer - Cuevas/Marrero.

Idi na 24sata

Komentari 95

  • lima5959 30.05.2015.

    Jednostavno je Amer danas bio i bolji i odmorniji...i uz sve to Borna se stvarno se borio i pokušavao okrenuti meč , ali Sock je odigrao stvarno kvalitetno sa jako malo pogrešaka...Borni svaka čast na turniru.Ovakvim pristupom i trudom čekaju ga velike stvari u budućnosti !!

  • DSoldo75 30.05.2015.

    Svaka čast Borna, extra uspijeh. Ne obraćaj pažnju na neke od ovih komentara jer se vidi da pojma nemaju o tenisu. Za dvije godine si već top 20 a onda je samo nebo granica.

  • Geronimo V 30.05.2015.

    To je tako kad podcijeniš protivnika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare