To je to što me zanima!

Šok: Propala je borba godine, Alistair Overeem dopingiran!

Overeem je testiran nakon press konferencije, a propala mu je borba protiv Cigana za UFC naslov. Mogao je postati jedan od najvećih boraca u povijesti da je pobijedio
Vidi originalni članak

Mnogi su često tvrdili kako uzima nedozvoljena sredstva jer nitko ne može tako izgledati vježbanjem prirodnim putem. Ispostavilo se da je istina, Alistair Overeem je dopingiran!

Dogodilo se to u možda najbitnijem trenutku njegove karijere, uoči borbe za pojas u teškoj kategoriji UFC-a koja se trebala održati 26. svibnja na UFC-u 146 u Las Vegasu. Overeem (31) se trebao boriti protiv Juniora 'Cigana' dos Santosa, a da je pobijedio, postao bi prvi čovjek s tri naslova u tri različite organizacije. I trenutno je jedini čovjek s naslovima u K-1 i MMA-u, a pobjedom bi definitivno ušao u povijest kao jedan od najvećih. 

Nizozemca su, zajedno s ostalim borcima, testirali odmah nakon press konferencije prije 10-ak dana, a imao je povećanu razinu odnosa testosterona i epitestosterona. Dozvoljen je omjer 6 prema 1, a on je ima 10:1. 

- Sjedio je ispred nas, najavljivao borbu i lagao nas. Koliko glup moraš biti da sada koristiš takve stvari, on je apsolutni idiot - rekao je Dana White. 

Može tražiti B uzorak, ali to je malo vjerojatno.

Priliku za naslov vjerojatno će dobiti Frank Mir.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • gogi88 15.04.2012.

    bravo oveerem bravo, svaka cast jbt

  • luciiija 12.04.2012.

    nažalost svi vrhunski sportaši pogotovo u ekstremnim sportovima konzumiraju neku vrstu dopinga tj. prisiljeni su jer bez toga kolko se god trudili nebi mogli konkurirat onima koji uzimaju!

  • gospodin veki 08.04.2012.

    Alistair (GAME OVERE) em

Komentiraj...
Vidi sve komentare