To je to što me zanima!

City izbacio Mendyja: Optužili ga za silovanje četiri djevojke!

Policija je nadodala kako cijeli proces još traje te kako Mendy ima pravo na pošteno suđenje. Zamolili su da se detalji slučaja ne otkrivaju i ne komentiraju. Klub je suspendirao nogometaša
Vidi originalni članak

Nogometaš Manchester Cityja Benjamin Mendy (27) optužen je za silovanje i napastovanje, javlja PA Media.

Policija u Cheshireu objavila je priopćenje:

- Dobili smo dopuštenje za optužbu protiv čovjeka vezano za seksualno napastovanje i silovanje. Benjamin Mendy, star 27 godina, optužen je za četiri silovanja i jedno napastovanje - početak je priopćenja.

Radi se o trima žrtvama koje su ga optužile da su bile objekt njegovog napastovanja između listopada 2020. godine i kolovoza 2021. godine.

Policija je nadodala kako cijeli proces još traje te kako Mendy ima pravo na pošteno suđenje. Zamolili su da se detalji slučaja ne otkrivaju i ne komentiraju kako bi se osiguralo da rezultati suđenja budu pravični.

Iz Cityja su pak potvrdili kako su Mendyja zbog tih optužbi suspendirali, ali kako zbog procesa u trajanju ne mogu dalje komentirati slučaj.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Space Burek 26.08.2021.

    Bez obzira na ovu situaciju u Engleskoj sportasi moraju dobro paziti sto rade. Tamo one sponzoruse i one koje to zele postati samo cekaju priliku. Najjgore je prosao onaj Adam Johnson koji je bio sa nekom malom za koju nije znao da je maloljetna. Tko zna koliko dugo ga je ucjenjivala i koliko love mu je uzela... na kraju je prestao placati i zavrsio u zatvoru.

  • 26.08.2021.

    imao je 16 godina kad je silovao 4 djevojke?! vjerojatno mu dale kad je bio deckic jos, sad bi do njegove love.... a toliko su i one imale sigurno .. godinu, dvije vise manje...

  • Yeovil Town 26.08.2021.

    haha nogometas, bogat, 30cm u gacama, da bas mora on nekoga silovati, sve bi mi dale samo tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare