To je to što me zanima!

Šok u Hajduku: Šefu Akademije Gojunu uručili izvanredni otkaz

Izvanrednim je otkazom prekinuta suradnja između HNK Hajduk i šefa njihove nogometne 'akademije 'Luka Kaliterna' Krešimira Gojuna zbog teške povrede klupske discipline
Vidi originalni članak

'Bili' su ostali bez glavne osobe Akademije, Krešimira Gojuna, s kojim s izvanredno prekinuli suradnju. Kako doznajemo, Gojun se teško ogriješio o klupsku disciplinu i zbog toga je maknut s mjesta Šefa Akademije 'Luka Kaliterna'.

Službeno objašnjenje jest da 'je gospodin Gojun dopisom predsjedniku Uprave i Nadzornom odboru HNK Hajduk optužio svojeg nadređenog, sportskog direktora HNK Hajduk g. Sašu Bjelanovića, da je od njega tražio, između ostaloga da u svibnju uoči utakmice Hajduk II – Šibenik pomogne NK Šibenik da izbori direktan ulazak u 1. HNL'.

- Šokiran sam izjavom jednog od svojih prvih suradnika koji me je oklevetao navodeći nešto što se protivi i mojem svjetonazoru i etici, kao sportašu i sportskom djelatniku te čovjeku općenito. Kako bih zaštitio svoje dostojanstvo i profesionalni dignitet, moj je odvjetnik podnio privatnu tužbu - rekao je sportski direktor Bjelanović.

Hajduk je obavio razgovore s akterima i utvrdio da nije bilo takvih nepravilnosti te su s obzirom da se radi o lažnoj dojavi koja je narušila odnose u klubu kao i međusobno povjerenje, s ciljem zaštite kluba i Bjelanovića u Hajduku odlučili dati otkaz Gojunu.

S obzirom na okolnosti događaja, Hajduk je u ugovoru imao mogućnost raskida suradnje ako postoji opravdana sumnja na počinjenje kaznenog djela (u ovom slučaju klevete).

Idi na 24sata

Komentari 88

  • jopet_1 28.06.2019.

    Dogodilo se i meni da ispadnem i glup i kriv što govorim istinu

  • Santana8 28.06.2019.

    Toliko o postenju u Hajduku, prijavis pokusaj namjestanja utakmice i dobije otkaz !!! Nas Hajduk je unistio klub !!!

  • hyndaii 28.06.2019.

    Namještanje?Ovo je za DORH a ne za internu istragu uličara koji vode klub.Mali klubić pun varalica.Jako mali klubić.Mizerija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare