To je to što me zanima!

Što je ovo? Icardi se pozdravio s navijačima ili - Brozovićem?

Prije nešto više od godinu dana, po objavi autobiografije, strašno se zamjerio navijačima Intera optuživši ih da su kriminalci. Preživio je kritike i ostao kapetan "nerazzurra", no sada ipak - odlazi
Vidi originalni članak

Dva dana prije kraja zimskog prijelaznog roka redove talijanskog nogometnog velikana Intera zahvatila je panika nakon što je kapetan Mauro Icardi na društvenim mrežama najavio odlazak.

Naime, Icardi je na svom Twitter profilu napisao "Chauu Chauu", a kasnije na svom Instagram profilu dodao: "Moći reći zbogom znači razviti se".

Premda je argentinski napadač nekoliko puta objavio kako neće napustiti Inter, navijači mu ne vjeruju. Talijanski mediji nagađaju da ukoliko zaista dođe do transfera, Inter će tražiti najmanje 100 milijuna eura odštete.

Icardi je već duže vrijeme na meti europskih bogataša, a najglasnije se spominje njegov prelazak u redove europskog prvaka Real Madrida.

Ipak, talijanski list Gazzetta dello Sport nagađa kako Icardi zapravo porukom ispraća iz kluba hrvatskog reprezentativca Marcela Brozovića...

Argentinski napadač je počeo karijeru u Vecindariju, potom je od 2008. do 2011. bio član Barcelone, a od 2011. do 2013. Sampdorije. U Inter je stigao 2013. i do sada je u 170 nastupa zabio 96 golova.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 30.01.2018.

    Treba netko pravit Vlasicu drustvo na klupi,odnosno na tribini!!

  • Najbolji_Veznjak_Svijeta 30.01.2018.

    Oprasta se od propalog pikado gurua kojeg ce mocni Inter spikendirat u jos mocniji Everton

  • kalash6 30.01.2018.

    Mozda broz napokon ode kod Perisica u Man Utd

Komentiraj...
Vidi sve komentare