To je to što me zanima!

Šok u Madridu: Cadiz dobio Real prvi put nakon skoro 30 godina

Cadizu je to prva pobjeda protiv Reala još od 1991. godine, kada je za klub igrao Goran Milanko. Godinu kasnije stigao je i Igor Štimac. Realu je ovo prvi poraz u La Ligi u posljednjih sedam mjeseci
Vidi originalni članak

Novi prvoligaš Cadiz napravio je senzaciju svladavši u utakmici 6. kola La Lige Real Madrid s 1-0. Pothvat je još veći uzevši u obzir da se utakmica igrala na stadionu Alfredo di Stefano, odnosno da je Cadiz večeras bio u ulozi gosta.

POGLEDAJTE VIDEO: Novi Bernabeu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Cadizu je to prva pobjeda protiv Reala još od 1991. godine, kada je za klub igrao umirovljeni Goran Milanko. Sezonu kasnije stigao je i bivši hrvatski izbornik Igor Štimac, a "kraljevski klub" je doživio prvi poraz u Primeri nakon sedam mjeseci. 

Honduraški napadač Anthony Lozano doveo je Cadiz u vodstvo već u 16. minuti, a začuđujuće, taj gol je ostao jedini na utakmici.

Nakon vrlo slabog izdanja Reala u prvom dijelu, Zinedine Zidane je u nastavku, u 46. minuti napravio čak četiri izmjene, a tada je zamijenjen i Luka Modrić. Modrić je danas odigrao vrlo slabu utakmicu što čudi s obzirom na formu kakvu je pokazao na reprezentativnom okupljanju.

No, rezultat se nije promijenio, Vinicius Jr je promašio zicer glavom, a Karim Benzema je u završnici pogodio stativu.

Unatoč porazu, Real je i dalje prvi s 10 bodova, ali iz pet utakmica, dok je Cadiz drugi također s 10 bodova, ali iz šest dvoboja.

Ranije je Atletico Madrid slavio kod Celte u Vigu s 2-0 pogocima Luisa Suareza (6) i Yannicka Carrasca (90). 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • ⚡ ANONYMUS ⚡ 18.10.2020.

    Od kad nema Ronalda, Real je u popriličnom padu!

  • svinjo 17.10.2020.

    Šok za koga? Za ofce koje gledaju nabijanje lopte i pri tome to masno plaćaju?

  • 17.10.2020.

    Doma izgubit protiv Cadiza.. kao Real.. svaka riječ suvišna

Komentiraj...
Vidi sve komentare