To je to što me zanima!

Šok u Maksimiru: Arijan Ademi odlazi iz Dinama - u Emirate?!

Sve bi između klubova trebalo biti finalizirano sljedećih dana. Krunoslav Jurčić oduvijek je bio veliki fan Dinamova kapetana Arijana Ademija, a sada mu nudi priliku za puno veću zaradu....
Vidi originalni članak

Arijan Ademi trebao bi, kako sada stvari stoje, danas ili sutra napustiti Dinamo. Kapetan 'modrih' karijeru će nastaviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, točnije u Al Nasru kojeg vodi Krunoslav Jurčić. Kako saznajemo, Ademi je već dogovorio sve uvjete s budućim klubom, još samo sve trebaju riješiti Al Nasr i Dinamo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ova se priča iznenadila dogodila po povratku 'modrih' iz Rovinja, Ademi će vjerojatno iskoristiti posljednji vlak za odlazak u inozemstvo. U dresu Dinama odigrao je 252 utakmice, zabio 22 gola.

Lider mlade Dinamove momčadi i dalje je ozlijeđen, na pripremama u Rovinju nije odradio niti jedan trening s ostatkom momčadi, već je samostalno trenirao u teretani.

DINAMO ISPRED NOVCA Veliki preokret! Ademi poručio Bjelici kako ne želi u Emirate...

Arijan Ademi u Emiratima će, jasno, zarađivati puno više nego u Dinamu. Nije poznato koliko bi Dinamo trebao inkasirati na svom kapetanu, no čini se kako 'modri' neće raditi nikakve probleme Ademiju ukoliko on sam želi napustiti Maksimir. Nenad Bjelica već je dobro upoznat s ovom situacijom, pa će do kraja pozicije na 'šestici' forsirati Nikolu Moru i Marka Điru...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 74

  • nori 🖖 27.01.2020.

    Šansa za jajduk

  • biberrr 27.01.2020.

    Ako je netko zadužio Dinamo,onda je to Ademi. Njega treba pustiti da zaradi neki veći novac,već je desetak godina u Dinami.

  • 27.01.2020.

    Dečko će još malo napuniti 29 godina odigrati tamo sezonu dvije i nakon toga ga više nitko neće htjeti natrag jer se tamo igra nogomet trećeg svijeta. Ali zato će zaraditi za ostatak života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare