To je to što me zanima!

Dinamov as doživio prometnu!

Talentirani crnogorski branič te novi igrač 'plavih' primljen je na Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je morao ostati u bolnici na daljnjim pretragama
Vidi originalni članak

Novo pojačanje Dinama, crnogorski stoper Stefan Milić (19), doživio je prometnu nesreću u četvrtak u Podgorici kada se vraćao s proslave naslova prvaka, pišu crnogorske Vijesti.

Talentirani crnogorski branič te novi igrač 'plavih' primljen je na Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je morao ostati u bolnici na daljnjim pretragama kako ne bi došlo do pogoršanja stanja.

BJELIČINO POJAČANJE Željeli su me Partizan, Osijek i Salzburg, a ja sam htio Dinamo

Njegova Budućnost matematički je osigurala naslov prvaka Crne Gore, a kapetana crnogorskog prvaka Dinamo je već otkupio te na Maksimir stiže u ljetnim mjesecima.

Srećom, prometna nesreća nije bila teže prirode i nakon daljnjih pretraga Milić bi ubrzo trebao biti pušten kući.

Milić glasi za najvećeg crnogorskog talenta i u veljači ove godine potpisao je ugovor s Dinamom. Hrvatski prvak htio ga je dovesti još onda, no pao je dogovor da će ostati do ljeta te da će Budućnost na dogovorenih 500 tisuća eura dobiti 20 posto od idućeg transfera što su bili povoljniji uvjeti od 800 tisuća eura odmah koliko je nudio Red Bull Salzburg.

- Točno je da će Milić potpisati za Dinamo, ali kod nas ostaje do ljeta -  rekao je onda sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • franjojelec412@gmajl.com 27.06.2020.

    Svima koji voze moze se desiti zlo.Sretan mu put u Dinamo

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 27.06.2020.

    kolko promila

  • 27.06.2020.

    što djete od 19 godina zna o vožnji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare