Obavijesti

Sport

Komentari 9

Dinamov as doživio prometnu!

Dinamov as doživio prometnu!

Talentirani crnogorski branič te novi igrač 'plavih' primljen je na Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je morao ostati u bolnici na daljnjim pretragama

VIDEO

Novo pojačanje Dinama, crnogorski stoper Stefan Milić (19), doživio je prometnu nesreću u četvrtak u Podgorici kada se vraćao s proslave naslova prvaka, pišu crnogorske Vijesti.

Talentirani crnogorski branič te novi igrač 'plavih' primljen je na Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je morao ostati u bolnici na daljnjim pretragama kako ne bi došlo do pogoršanja stanja.

Željeli su me Partizan, Osijek i Salzburg, a ja sam htio Dinamo
Željeli su me Partizan, Osijek i Salzburg, a ja sam htio Dinamo

Njegova Budućnost matematički je osigurala naslov prvaka Crne Gore, a kapetana crnogorskog prvaka Dinamo je već otkupio te na Maksimir stiže u ljetnim mjesecima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Srećom, prometna nesreća nije bila teže prirode i nakon daljnjih pretraga Milić bi ubrzo trebao biti pušten kući.

Milić glasi za najvećeg crnogorskog talenta i u veljači ove godine potpisao je ugovor s Dinamom. Hrvatski prvak htio ga je dovesti još onda, no pao je dogovor da će ostati do ljeta te da će Budućnost na dogovorenih 500 tisuća eura dobiti 20 posto od idućeg transfera što su bili povoljniji uvjeti od 800 tisuća eura odmah koliko je nudio Red Bull Salzburg.

- Točno je da će Milić potpisati za Dinamo, ali kod nas ostaje do ljeta -  rekao je onda sportski direktor Budućnosti Zvezdan Milošević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu