To je to što me zanima!

Šok za AEK! Domagoj Vida se ozlijedio, neće ga biti u obje utakmice protiv Dinama!?

U 9. minuti utakmice protiv Trabzonspora Domagoj Vida ušao je u jedan duel, a iz njega izašao ozlijeđen. Grčki kolege nam javljaju da nije dobro izgledalo
Vidi originalni članak

Trebala je to biti generalna provjera, da se vidi koliko je momčad spremna za Europu, odnosno sa sraz protiv Dinama. No pretvorila se u noćnu moru.

Naime, već u devetoj minuti Domagoj Vida ušao je u jedan duel uklizavanjem, a iz njega izašao - ozlijeđen. Naime, pri raskoraku je osjetio da ga je nešto "pecnulo", a liječnici i trener su odmah tražili da napusti igru, što je Vida i učinio. Ne bi trebalo biti ozbiljno, tako kažu naše informacije iz AEK-a, no grčki novinari su šokirani, smatraju da je ozljeda dosta teška.

- Nismo sigurno što je, ali svakako nije izgledalo dobro. Ono što smo čuli, prve informacije govore da će gotovo sigurno peskočiti dvije utakmice s Dinamom, a to je ogroman hendikep za AEK. Vida je nezamjenjiv, stožerni igrač obrane. Ali svi čekamo magnetsku rezonancu - javio je grčki kolega Kostas Giannoulis.

Domagoj Vida je jedan od najboljih igrača grčkog prvaka, uostalom, dovoljno je da vam kažemo da je prošle sezone imao najviše minuta u AEK-u. 

- Momčad ne počinje s golmanom, u slučaju AEK-a počinje s Domagojom Vidom - kažu nam Grci.

Sutra se očekuje liječnički pregled, te će se znati koliko Vide neće biti na terenu. 

- Bez njega su Dinamu puno veći izgledi, rekli bismo 65-35. Vida je pola momčadi, njega se respektira, od navijača, trenera, suigrača.. Ako neće igrati protiv Dinama, bit će to veliki udarac za AEK. A još nam nema Fernandesa, koji je ozlijedio križne ligamente i neće ga biti devet mjeseci. Još ako prdaju Garciju, AEK neće imati nikakve šanse protiv Dinama - grčki je vapaj.

Tako razmišljaju grčki novinari i navijači. Nadamo se da ozljeda Domagoja Vide nije teže naravi, da će Domagoj što prije na teren. Možda je doista osjetio sitno zatezanje i izašao preventivno, možda doista nije ništa ozbiljno, no Grci nas uvjeravaju u suprotno.  Čeka se liječnički pregled, a onda i konačna dijagnoza.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 31.07.2023.

    Pile ga naopako

  • RedDoor 31.07.2023.

    Dojam je da će Dinamo proći to, ima iskustvo i uigrani su. Dinamu ne odgovara izgleda da protivnik uzme loptu i vodi igru, ali ne vjerujem da to ovi mogu.

  • marko_penalaja 30.07.2023.

    jaki su. biti ce vatreno

Komentiraj...
Vidi sve komentare