Obavijesti

Sport

Komentari 5

Šok za AEK! Domagoj Vida se ozlijedio, neće ga biti u obje utakmice protiv Dinama!?

Šok za AEK! Domagoj Vida se ozlijedio, neće ga biti u obje utakmice protiv Dinama!?

U 9. minuti utakmice protiv Trabzonspora Domagoj Vida ušao je u jedan duel, a iz njega izašao ozlijeđen. Grčki kolege nam javljaju da nije dobro izgledalo

VIDEO

Trebala je to biti generalna provjera, da se vidi koliko je momčad spremna za Europu, odnosno sa sraz protiv Dinama. No pretvorila se u noćnu moru.

Naime, već u devetoj minuti Domagoj Vida ušao je u jedan duel uklizavanjem, a iz njega izašao - ozlijeđen. Naime, pri raskoraku je osjetio da ga je nešto "pecnulo", a liječnici i trener su odmah tražili da napusti igru, što je Vida i učinio. Ne bi trebalo biti ozbiljno, tako kažu naše informacije iz AEK-a, no grčki novinari su šokirani, smatraju da je ozljeda dosta teška.

- Nismo sigurno što je, ali svakako nije izgledalo dobro. Ono što smo čuli, prve informacije govore da će gotovo sigurno peskočiti dvije utakmice s Dinamom, a to je ogroman hendikep za AEK. Vida je nezamjenjiv, stožerni igrač obrane. Ali svi čekamo magnetsku rezonancu - javio je grčki kolega Kostas Giannoulis.

Greek Super League match - Olympiacos FC vs AEK FC

Domagoj Vida je jedan od najboljih igrača grčkog prvaka, uostalom, dovoljno je da vam kažemo da je prošle sezone imao najviše minuta u AEK-u. 

- Momčad ne počinje s golmanom, u slučaju AEK-a počinje s Domagojom Vidom - kažu nam Grci.

Sutra se očekuje liječnički pregled, te će se znati koliko Vide neće biti na terenu. 

- Bez njega su Dinamu puno veći izgledi, rekli bismo 65-35. Vida je pola momčadi, njega se respektira, od navijača, trenera, suigrača.. Ako neće igrati protiv Dinama, bit će to veliki udarac za AEK. A još nam nema Fernandesa, koji je ozlijedio križne ligamente i neće ga biti devet mjeseci. Još ako prdaju Garciju, AEK neće imati nikakve šanse protiv Dinama - grčki je vapaj.

Tako razmišljaju grčki novinari i navijači. Nadamo se da ozljeda Domagoja Vide nije teže naravi, da će Domagoj što prije na teren. Možda je doista osjetio sitno zatezanje i izašao preventivno, možda doista nije ništa ozbiljno, no Grci nas uvjeravaju u suprotno.  Čeka se liječnički pregled, a onda i konačna dijagnoza.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina