To je to što me zanima!

Šok za Bayern: Kapetan Lahm slomio gležanj, mora 'pod nož'

Lahm se ozlijedio na treningu u utorak. Odmah su ga prevezli u klupsku ambulantu. Bayern je potvrdio kako je kapetan slomio gležanj. Neće ga biti barem tri mjeseca
Vidi originalni članak

Philipp Lahm mora na operaciju i neće ga biti na travnjaku najmanje tri mjeseca, objavio je Bayern. Kapetan Bavaraca i donedavni kapetan njemačke nogometne reprezentacije, koji se od nastupa u dresu "elfa" oprostio nakon naslova u Brazilu, teško se ozlijedio na treningu u utorak.

Lahm je nakon jednog duela ostao ležati na travi. Šokirani suigrači okupili su se oko njega. Kapetan Bavaraca prekrio je oči rukama. Bild je objavio fotografije i video u kojem Lahm ima gips na desnoj nozi.

- Ozdravi brzo, kapetane - napisao je Bayern na službenom Twitteru.

Prve prognoze nisu bile tako crne, no nakon detaljnog pregleda Bayern je objavio kako će 31-godišnjak duže izbivati s nogometnih terena. Veliki je ovo udarac za Pepa Guardiolu i Bayern koji su bez Lahma dosta slabiji. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • hej dude 19.11.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • MarkoMarulic_1 18.11.2014.

    Igraci su postali strojevi a kako znamo da se strojevi mogu pokvariti onda je to valjda normalno.

  • DenisVrankic 18.11.2014.

    kakvu mirovin sa 30 godina. Ima on jos koju godinu pres sobom. Vratit ce se bplji nego sto je bio. Njemac je to.

Komentiraj...
Vidi sve komentare