To je to što me zanima!

Dok su igrali protiv Barcelone, lopovi su im 'počistili' domove

Nogometaši Lyona uspjeli su na domaćem terenu ostati neporaženi u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Barcelona (0-0). No, neke od njih po povratku kući dočekalo je neugodno iznenađenje
Vidi originalni članak

Ubrzo su veselje nakon dobre utakmice protiv Barcelone trojica igrača Lyona (0-0)zamijenila šokom. Pljačkaši su se pametno rasporedili i za vrijeme utakmice Lyona i Barcelone opljačkali domove trojice nesretnika iz redova francuskog predstavnika.

Među njima je bio i Memphis Depay kojeg su već jednom opljačkali za vrijeme utakmice i to one protiv Nice u rujnu prošle godine. Tada su mu ukradene stvari u vrijednosti oko milijun eura, a sad je ostao bez dosta modnih dodataka čija vrijednost još nije procijenjena.

Depayu su provalnici razbili prozor i tako ušli u kuću, dok je Lucas Tousart po povratku kući naišao an razbijena vrata podruma. Ukradena mu je torba i nešto 'tehnike', a na autu su pronađeni tragovi koji ukazuju na pokušaj provale. Treći igrač Pape Cheikh Diop Gueye ostao je, slično kao i Depay, bez nakita i dizajnerske odjeće.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 21.02.2019.

    Jesul pobrisali Prašinu??? Iznjeli Smeće i oprali Suđe !!!!!

  • LebronJordan23 21.02.2019.

    Sve je to osigurano. Pokradu sami sebe, pa uzmu pare od osiguranja

  • user_432191 20.02.2019.

    Lako za njih kupit će opet

Komentiraj...
Vidi sve komentare