To je to što me zanima!

Šok za LeBrona: Sin Bronny (18) pretrpio srčani udar na treningu

Perspektivni košarkaš, sin legende NBA lige, srušio se na treningu u ponedjeljak, bez svijesti su ga prevezli u bolnicu. Dan poslije izvukao se s odjela intenzivne njege i dobro se oporavlja
Vidi originalni članak

Bronny James (18), sin ponajboljeg košarkaša u povijesti NBA lige LeBrona Jamesa (38), pretrpio je srčani udar na treningu u ponedjeljak ujutro u Los Angelesu.

POGLEDAJTE VIDEO: LeBron James nakon osvajanja NBA prstena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hitna je po njega došla u 9.26 ujutro pod rotirkama, što označava ozbiljnost slučaja, a u bolnicu su ga prevezli bez svijesti. Sad je, srećom, dobro.

NIJE ISTO KOD MUŠKARACA I ŽENA Znakovi se javljaju tjednima prije: Simptomi srčanog udara i kako si pomoći do dolaska Hitne

- Dok je jučer vježbao, Bronny je pretrpio zastoj srca. Medicinsko osoblje ga je uspjelo stabilizirati i odvesti u bolnicu. Sad je u stabilnom stanju, više nije na intenzivnoj njezi. Molimo za poštovanje i privatnost obitelji James. Obavijestit ćemo medije kad budemo imali više informacija - rekao je glasnovogovnik obitelji za TMZ.

Bronny James pohađa Sveučilište Južne Kalifornije, smatraju ga velikim košarkaškim talentom, a otac LeBron sanja da zaigraju skupa na velikoj pozornici, u NBA-u.

James mlađi prosječno je zabijao 14 koševa uz pet skokova i tri asistencije u srednjoškolskoj momčadi USC Trojans.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tom1slav1 26.07.2023.

    Pa tata mu je se hvalio da je sklopio deal sa vragom da bi bio najbolji na svijetu..doso vrag po svoje..jbg

  • NIKE 26.07.2023.

    Ode karijera la papa. Prerano je opteretio dijete ambicioznim treningom i ciljevima. Mali će karijeru usmjeriti ka svijetu "samopomoći" s bombastičnim naslovima u stilu kako je to biti sin slavnog i ekstra bogatog košarkaša.

  • bedak11 25.07.2023.

    Uvijek su sportasi od 18 godina imali srcanih problema, sram bilo tko kaze da je to od cjepiva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare