To je to što me zanima!

Šok za Messija i društvo! Nice izbacila PSG iz francuskog kupa

Nogometaši Nice priredili su senzaciju na Parku prinčeva i nokautirali branitelja naslova Paris Saint Germain na penale 6-5 nakon što je u 90 minuta bilo 0-0. Xavi Simons (18) promašio je odlučujući
Vidi originalni članak

Nice je posljednji četvrtfinalist francuskog kupa nakon što je šokantno izbacila osvajača naslova iz protekle dvije sezone, PSG, i to na gostovanju na Parku prinčeva! Bilo je 6-5 nakon sedam serija penala, 0-0 nakon 90 minuta.

POGLEDAJTE VIDEO: 70-metarski mural za Messija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leo Messi propustio je reprezentativno okupljanje s Argentinom kako bi uhvatio formu nakon preboljenja korone, zaigrao je i Kylian Mbappe koji je potpisao predugovor s Real Madridom, ali ni to nije pomoglo 909 milijuna eura vrijednoj momčadi zvijezda da izbaci gotovo četiri puta manje vrijedne goste.

Zabijali su penale Messi i Mbappe, kao i Schneiderlin i Todibo s druge strane. U trećoj seriji golman Nice Marcin Bulka obranio je udarac Leandra Paredesa, ali odmah je Parižane u igru vratio Gigio Donnarumma kad je skinuo penal Andyja Delorta.

Do sedme serije nije bilo promašaja, a onda je bivši stoper Bayerna Dante u 39. godini kulerski zabio panenku, dok je Mauricio Pochettino u vatru gurnuo mladog Xavija Simonsa (18) koji nije izdržao pod pritiskom. Obranio mu je Bulka i to je bio kraj.

Penale možete pogledati OVDJE.

Nice će u četvrtfinalu koje se igra idući tjedan dočekati Marseille u jedinom okršaju prvoligaša. Ždrijeb je spojio četvrtoligaše Bergerac Perigord i Verseilles, prvoligaša Nantes i drugoligaša Bastiju te prvoligaša Monaco i drugoligaša Amiens.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • cupi cupi 01.02.2022.

    Eto vidite ljudi dokaza, da novci ne mogu kupiti srce na terenu da to je dokaz, a cijene koliko koji igrač vrijedi na tržištu to je napumpavanje cijena od strane moćnika ništa drugo nije sve u novcu kada nogomet igraš nego u srcu i tato si nagrađen, eto čovjek sa 39 godina odigra utakmicu dok puno mlađi nemo gu mu ništa sramota   

  • odcentramalonadesno 01.02.2022.

    Očiti dokaz što znači pravi trener. Lani sa Lillom do naslova a ove godine sa Nicom na istom tragu. Ako ne uspije ove godine na vrh onda će sigurno dogodine. Trenutno među 5 trenera na svijetu.

  • Korisnik 123 01.02.2022.

    Lol 😂😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare