To je to što me zanima!

Šok za Ronalda: Podigao pehar, a navijači Reala su ga izviždali

Ronaldo podiže pehar, navijači Reala zvižde. To mu je valjda hvala što drugi finale u nizu igra ozlijeđen i riskira nastup na Euru, a možda i nastavak karijere
Vidi originalni članak

Cristiano Ronaldo malo je toga korisnoga napravio u 120 minuta na San Siru. No dočekao je svoj trenutak. Namjestio je loptu na bijelu točku i Realu donio naslov. 

- Znao sam da ću ja presuditi. To sam znao još i prije nego je utakmica počela. Zato sam rekao Zidaneu da me pusti da pucam peti. Znao sam da ću zabiti za pobjedu - rekao je Portugalac nakon utakmice protiv Atletica u Milanu.

Realovci su se vratili u Madrid s 11. trofejem Lige prvaka, a dočekali su ih vjerni navijači kod fontane Cibeles gdje obično slave titule, samo 200 metara od Trga rimskog boga Neptuna gdje Atletico slavi svoje uspjehe.

Čekao se trenutak kad će igrači Reala prvi put podignuti pehar Lige prvaka i pokazati ga navijačima. Kad je došao red na Ronalda, navijači su ga izviždali.

U najmanju ruku čudno, da ne upotrijebimo neku težu riječ.

Ronaldo je, nakon lisabonskog, drugi finale igrao ozlijeđen. Riskirao je i nastup na Euru s reprezentacijom, sve kako bi se oporavio i zaigrao u finalu. Dok su drugi igrači dobili slobodne dane uoči finala i namakali se u bazenu, on je odlučio trenirati. 

Realovi navijači vraćaju mu - zvižducima. 

Nije Ronaldo odigrao ništa posebno, to je jasno kao dan, bio je nevidljiv gotovo svih 120 minuta, a možda su mu navijači zamjerili potez pred kraj utakmice kad je mogao zabiti za 2-0 i riješiti sve. Umjesto da pospremi loptu u gol, Ronaldo se odlučio na nekakvu cirkusariju pred Oblakom što je ispalo loše.

Atletico je ubrzo nakon toga zabio za 1-1 i produžetke.

Idi na 24sata

Komentari 128

  • 30.05.2016.

    pa kad neki stručnjaci Ronalda uspoređuju sa Mesijem

  • Exterminator 30.05.2016.

    Ronaldo je odigrao kao čipkica :-) ...I zaslužio je booooo

  • GG13 29.05.2016.

    snidaricu ti si bas nastran,pises gluposti...samo da ispadne los..sta covjek nije odigrao jucer neku sjajnu utakmicu ali opet kad on ima loptu odma su 2-3 igraca na njemu. da je Barcelona osvojila ligu prvaka pisao bi tu ko zna sta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare