To je to što me zanima!

Šokota će opet igrati nogomet! 'Još nije osvojio županijsku ligu'

Najpoznatiji izdanak kluba dvaju otoka Ugljana i Pašmana je Marin Tomasov, u mlađim kategorijama za Sv. Mihovil je svojedobno igrao i Ivan Santini, a sada im u pomoć stiže Tomo Šokota...
Vidi originalni članak

Ljetni prijelazni rok u hrvatskom nogometu tek je počeo, a najbolji posao za sada su odradili čelnici NŠK Sveti Mihovil iz Sutomišćice na otoku Ugljanu. Naime, novi igrač te momčadi, koja se natječe u 2. ligi zadarske županije postao je - Tomo Šokota (43).

NŠK Sveti Mihovil prvi se na društvenim mrežama pohvalio 'velikim ulovom' uz natpis 'Vraća se Robben, vraća se Tyson, a vraća se i Šokota'.

Naravno, onako na prvu ova nam je objava bila pomalo sumnjiva, teško da se ikada u 2. ligi zadarske županije našao igrač koji je bio član hrvatske reprezentacije na velikom natjecanju (Euro 2004.), igrao za klubove poput Dinama, Benfice, Porta, Lokerena i Olimpije.

- Da, to je sve istina, igrat ću za Sv. Mihovil dok sam ovdje na moru, negdje do listopada - kratko nam je poručio Šokota.

NŠK Sveti Mihovil je klub dvaju otoka, Ugljana i Pašmana, a za njega su svojedobno nastupali Marin Tomasov i Ivan Santini. Dapače, Marin Tomasov je jedini igrač za kojega su u Sv. Mihovilu dobili i odštetu (kad je iz Zadra odlazio u Hajduk), dok je tu Ivan Santini proveo jednu polusezonu u mlađim kategorijama...

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 27.07.2020.

    lijepo da bivši nogometaš aktivno pridonosi i sportu na mjestu na kojem provodi ljeto ... pa makar to bio i nk sutomišćica ... svakako bolje od naslikavanja po cajkaškim klubovima

  • japanokinezjapano 27.07.2020.

    Taj Šokota je trčao za loptom ko muha bez glave. On u stvari uopće nije znao kada bi stigao loptu, šta da radi s njom.

  • Lionel Jakoliš 27.07.2020.

    Zasto ga nas Hajduk ne dovede? U tandemu sa Jakolisem bi sigurno obojica zablistali, a Hajduk ionako radi cistku. Uz iskustvo Sokote Jakolis bi gotovo sigurno srusio rekord od 1 pogotka u cijeloj sezoni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare