To je to što me zanima!

Sol Campbell umiruje: Ne sumnjajte u ovu Englesku!

Bivši stoper engleske reprezentacije vjeruje u pobjedu. Uvjerava da će Englezi odigrati pošteno, a da Hrvatska treba gledati na utakmicu u Astani
Vidi originalni članak

Hrvatska se mora usredotočiti na svoju utakmicu, a ne strahovati od našeg nastupa protiv Ukrajine. Nemojte sumnjati u engleski “fair play” i želju za pobjedom, poručio je bivšem suigraču Niki Kranjčaru i hrvatskoj reprezentaciji Sol Campbell (35).
Za Englesku je odigrao 73 utakmice i ne sumnja da će i novi igrači u Capellovoj momčadi biti prejaki za Ukrajinu.
- Neće biti previše promjena, Capello možda uvede tek pokojega novog igrača da vidi što može, no to neće mnogo promijeniti snagu naše momčadi. Engleska reprezentacija uvijek igra na pobjedu - rekao je Campbell.
I njega je oduševila nova Engleska. Fabio Capello potpuno je preporodio momčad.
- On je sjajan stručnjak i brzo je uvidio što ovoj reprezentaciji najbolje odgovara. Vratio nam je onaj prepoznatljivi engleski stil igre.
Nekadašnji stoper “gordog albiona” sumnja da će Englezi pustiti Ukrajincima kako bi se dodatno “osvetili” Hrvatskoj za poraz iz 2007. koji im je zatvorio vrata Eura:
- Vama smo vratili u dvjema utakmicama u ovom ciklusu i mislim da Rooney, Lampard i društvo sigurno ne razmišljaju o vama.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Knight Cross 10.10.2009.

    drito to dusansk al fakat hahaa

  • političkikomesar 10.10.2009.

    Ne sumnjam uopšte, ali u Ukrajinu.

  • reklakazala 10.10.2009.

    Ne vjerujem Englezima, hmm ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare